dc. 17 de gener (19.00 h) | Xerrada "Viatge a l'apoderament femení" [Espai Sacra]


Data: 
dimecres, 17 gener, 2018 - 19:00 a 20:30
Descripció activitat: 

El pròxim dimecres 17 de gener, Espai Sacra organitza la xerrada gratuïta "Viatge a l'apoderament femení".

"Els tallers del Viatge a l’Apoderament Femení parteixen dels missatges del Viatge de l’Heroi de J. Capbell, del Viatge Heroic de la Dona de M. Murdock, de l’enfocament generatiu del Dr. Claudio Naranjo i les eines integratives de la PNL de la 3ª generació de Roberts Dilts i Stephen Gilligan.

Aquest espai es caracteritza per ser un espai d’acompanyament íntim, d’escolta activa, sense judicis ni crítiques, on el principi de comunitat és essencial per l’aprenentatge de les eines i recursos. Juntes construirem la nostre tribu, ja que si ens fixem en la història de la humanitat, per exemple durant la maternitat, les dones han format comunitats de suport al voltant de la mare.

Però això no només succeeïx durant la maternitat, sinó que els grups de suport emocional entre dones sempre han estat essencials en el desenvolupament de totes les societats. Lamentablement aquest grups s’han anat dissolent a mesura que el concepte del patriarcat s’ha instal·lat en el nostre dia a dia.

Juntes viatjarem al retrobament dels nostres anhels, dons i cap a l’escolta de la nostra crida (cadasquna al ritme que necessiti), recobrant així la nostre essència, equilibri i integració plena. Afortunadament les dones som poderosament instintives i emocionals, el que ens aporta una gran capacitat de connexió amb la força interior de cadascuna de nosaltres, encara que en ocasions cregesim que es troba adormida.

Què et proposem?

  • En cada taller practicarem petits exercici guiats de meditació o mindfulness per facilitar l’estat de l’aquí i l’ara, és a dir, per facilitar un estat de conciència oberta. 
  • Adquirirem habilitats d’escolta activa i comunicació, així com la recuperació de la nostre mirada d’alegría, bondat i tendresa.
  • Aprenentatge de com les emocions ens envien missatges a través dels nostres sentits.
  • Construirem el nostre camí cap a l’excel·lència, cap a la confiança creant un món propi millor, creant una nova realitat i una nova missió i vissió dels nostres propòsits.
  • Tot això sempre acompanyat d’una metodologia dinàmica i corporal amb moviments facilitadors de l’integració emocional, música i sobretot, molt, molt d’humor. L’humor es la millor medicina per les nostres ànimes.

Com va dir Marylin Monroe: “Vivir sola es como estar en una fiesta donde nadie te hace caso”.

I en això es pot convertir la nostra experiència si no compartim les nostres emocions i les nostres inquietuts.

TALLER IMPARTIT PER TANIA NIEVES."
 

Requisits: 

Entrada gratuïta - Necessari reserva de plaça.

Adreça: 
Carrer de la Independència, 95
08225 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat