dc. 26 d’abril (19.00 h) | Fupar presenta la nova campanya de voluntariat ‘Busquem gent com tu’ al Bau House


Temes: 
Data: 
dimecres, 26 abril, 2017 - 19:00
Descripció activitat: 

El proper dimecres 26 d’abril, a les 19.00 h, Fupar presenta a l’espai Bau House (Avd. Jaquard 1- Casa Baumann) «BUSQUEM GENT COM TU»: Presentació de 8 curtmetratges sobre experiències de voluntariat.

--

NdP:

FUPAR es projecta com una Organització líquida, sostenible, oberta a l’entorn, innovadora i de referència social, on es gaudeixen de projectes de futur compartits, orientats al desenvolupament integral de les persones amb diversitat funcional, prioritàriament intel·lectual i del desenvolupament, i a la transformació crítica de l’entorn social, polític i econòmic.

Per fer-ho, situa a les persones en el centre del procés vital, oferint els suport psicopedagògics, ocupacionals i socials oportuns, de caràcter professionals i/o naturals, sota criteris ètics, d’excel·lència, innovació i equitat.

Tenint en compte l’objectiu anteriorment descrit, la FUPAR incorpora la persona voluntària, com un recurs humà indispensable d’una societat justa i diversa, formant part activa de la Cultura Organitzativa i contribuint al desenvolupament i innovació del servei socioeducatiu i esportiu, que l’entitat promou des de la seva creació i es concreta en l’espai Enxarxa’t.

El programa de voluntariat de Fupar, Enxarxa’t, és un servei d’abast comunitari que es desenvolupa des de fa més de 20 anys i que té com a objectiu principal promoure la interrelació entre aquelles persones que formen part de Fupar i l’entorn, gràcies a la promoció d’un espai dedicat al voluntariat.

Actualment Fupar compta amb una seixantena de voluntaris que realitzen activitats socioeducatives, esportives i comunitàries.

És per això, que ens complau convidar-vos a BUSQUEM GENT COM TU: Presentació de curtmetratges sobre experiències de voluntariat, que tindrà lloc el proper dimecres 26 d’abril a les 19h a l’espai Bau House (Avd. Jaquard,1 – Casa Baumann). Durant la sessió es gaudirà de 8 vivències què reflecteixen diferents moments, on les persones construeixen objectius d’aprenentatge i desenvolupament i per fer-ho, teixeixen una xarxa de suports naturals on tots gaudim del fet d’acompanyar i sentir-nos acompanyats, generant vincles d’amistat, sentiment de pertinença, visibilitat i inclusió social.

Amb aquesta acció es proposa també, millorar la presentació i difusió de l'Enxarxa't en espais socials i virtuals, com a estratègia de captació de nou voluntariat i reconeixement de la seva contribució social.

Adreça: 
Avinguda Jacquard, 1
08222 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat