dc. 4 d'abril (18.30 h) | Inauguració de la comunitat de consum "que connecta consumidors i productors de proximitat" [Bau House]


Temes: 
Data: 
dimecres, 4 abril, 2018 - 18:30 a 20:00
Descripció activitat: 

El pròxim dia 4 d'abril obre les seves portes un nou projecte molt atractiu. Es tracta d'una comunitat de consum, que permetrà que els veïns de Terrassa puguin consumir productes locals i de qualitat directament dels productors de la nostra zona.

Creada el juny del 2014, gràcies a un emprenedor, en Raül Fernández, ¡La Colmena Que Dice Sí!, és una iniciativa de consum que connecta consumidors i productors de proximitat, amb la creació de comunitats anomenades Ruscs. Participar en aquest projecte és molt senzill: els consumidors fan la seva compra a través de la web i la poden recollir la mateixa setmana al Rusc, on també tenen l'oportunitat de conèixer als productors locals. Opcionalment, poden rebre la compra a casa, gràcies a l'acord amb la missatgeria ecològica Mis&Bis de Terrassa.

Inauguració i CataColmena al BauHouse Bar (Casa Baumann)

El dimecres 4 d'abril de 18.30h a 20.00 h tindrà lloc la Cata-Colmena d'inauguració a l'espai BauHouse Bar de la Casa Baumann. Els veïns que es vulguin apropar tindran l'oportunitat de conèixer els productors locals que formen La Colmena de Terrassa, fer un tast gratuït dels productes, conèixer el projecte més en detall, i obtenir un val descompte per la seva primera comanda. A més, el tast inaugural estarà envoltada d'un ambient festiu amb música i activitats per a grans i petits.
El Responsable del Rusc de Terrassa, Raül Fernández, acollirà cada setmana als consumidors de Terrassa a l'espai del BauHouse Bar a la Casa Baumann, tots els dimecres tarda de 18.30 a 20.00 h per coordinar l'entrega dels productes que es demanin als productors.

Per conèixer més:

La Colmena de Terrassa: https://lacolmenaquedicesi.es/es/assemblies/11005

Adreça: Avinguda de Jacquard, 1. BauHouse Bar (Casa Baumann)

Contacte del Responsable: Raül Fernandez / lacolmenadeterrassa@gmail.com

¡La Colmena Que Dice Sí!: www.lacolmenaquedicesi.es

Explicació del concepte en: Vídeo

Articles a: ¡Sí! El Blog

Xarxes socials: @lacolmenadeterrassa Facebook i Instagram

Adreça: 
Avinguda de Jacquard, 1
08222 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat