dj 8 de març | Activitats per la celebració del Dia de la dona [Espai Sacra]


Data: 
dijous, 8 març, 2018 (Tot el dia)
Descripció activitat: 

 ESPAI SACRA organitza el 8 de març tot un dia de Portes Obertes, amb activitats gratuïtes, per celebrar el Dia de la dona.

Engegarem el dia a les 09.30 i finalitzarem les activitats a les 22.00, a continuació us detallarem les diverses activitats que hem posat en marxa. Truca i reserva la teva hora!

CLASSES OBERTES

09.30 h KUNDALINI IOGA - Imparteix: Saranpal Kaur

"KRIYA DE LA DONA"

16.00 h LA TRIBU DE LES MARES - Imparteix: Tania Nieves

La Tribu de les Mares és una trobada setmanal que ofereix l'adhesió i el suport físic-emocional que la mare o la família pot necessitar. Fem d'aquestes trobades moments especials, on es reforça el vincle amb el nostre fill/a a través de la música, el joc, les converses, l'escolta, la comunicació... i tot des d'una nova mirada. Un espai que recull qualsevol tipus de criança com una nova oportunitat de creixement.

Poder criar en tribu facilita la possibilitat de participar junts/es en activitats, compartint i intercanviant experiències sobre l'aprenentatge de la criança del dia a dia del nadó.

La tribu de les Mares obre un nou camí cap a l'educació conscient, sense judicis ni crítiques, i on tu mare i pare, podràs confiar més en el teu instint tan savi.

17.00 h VIATGE A L'APODERAMENT FEMENÍ - Imparteix: Tania Nieves

El Viatge a l'apoderament femení es caracteritza per ser un espai d'acompanyament íntim, d'escolta activa, on el principi de comunitat és essencial per l'aprenentatge de les eines i recursos. Un espai d'acceptació, agradable i confortable.

Si ets sents sobrepassada, estressada, pateixes ansietat, pateixes sovint mal de cap, esquena, insomni... sents que has perdut l'interès de les coses que t'agraden, ets sents menys feliç... vina i juntes viatjarem al retrobament dels nostres anhels i dons (cadascuna al ritme que necessiti), recobrant així la nostra essència, equilibri i integració plena.

En el Viatge a l'apoderament femení s'obren alternatives davant de les condicions de vida que en generen aquests malestars. Perquè cuidar-nos de nosaltres mateixes també és la millor manera de cuidar dels que més estimem: família, fills, parella, amics... i també per aconseguir millorar qualsevol tipus de relació professional, entre d'altres. Tot això ens beneficia a sanar la nostra autoestima, el que ens dona capacitat per connectar amb la nostra força interior.

Aquest espai es desenvolupa dins d'una metodologia dinàmica i corporal amb moviments facilitadors de la integració emocional, acompanyats de música i molt humor.

L'humor és la millor medicina per les nostres ànimes.

18.00 h ACOMPANYAMENT EMOCIONAL PER DONES EN PROCESSOS DE CÀNCER DE MAMA I GINECOLÒGIC (APGIMA)

Imparteix: Tania Nieves

APGIMA és un grup d'acompanyament emocional per a dones que estan caminant o acaben de fer-ho per un procés de càncer de mama i/o ginecològic, i també pels familiars o persones de l'entorn que vulguin participar-hi.

El procés terapèutic en grup facilita l'intercanvi d'experiències, l'aprenentatge i l'acceptació de l'impacte emocional que suposa afrontar una notícia com ser pacient de càncer. Els beneficis de la teràpia en grup estan demostrats en estudis científics on s'evidencia la millora de la salut emocional i la millora de la qualitat de vida de les pacients, ja que milloren la comunicació, l'escolta i les habilitats socials per afrontar la malaltia davant de tècniques i pautes emocionals no directives. Aquestes tècniques i pautes suavitzen l'estrès, redueixen l'ansietat, l'angoixa, la depressió i milloren el procés d'acceptació-adaptació.

19.00 h MEDITACIÓ AMB GONGS - Imparteix: Jenny Allerrot

20.30 h DANSA ORIENTAL - Imparteix: Sharini

SESSIONS TERAPÈUTIQUES

11.00 h TERÀPIA FISIOINTEGRATIVA PER A LA DONA

Terapeuta: Tania Ortega

Teràpia Fisiointegrativa és una forma personal - única de treballar, en la qual es combina diferents teràpies basades en les necessitats de la persona que acudeix a la consulta.

Després d'anys de formació en teràpies físiques i orgàniques com pot ser la fisioteràpia, la naturopatia, els ajustos neurològics, o més emocionals com pot ser l'alliberament emocional, la PNL, el massatge metamòrfic, la hipnosi Ericksoniana, ajudo a la persona a obtenir l'òptim funcionament de l'organisme íntegrament, un equilibri a tots els nivells tant físic com a emocional. L'objectiu és obtenir un equilibri fisiològic, energètic, emocional, dissolent les possibles barreres que estiguin impedint l'òptim funcionament ja sigui a causa d'esforços físics, tensions emocionals, traumes, situacions d'estrès, disfuncions orgàniques...
Una de les prioritats quant a objectius és fer conscient a la persona del seu estat, fer-li partícip i responsable de la seva vida per millorar-la. "Busca pau per a la teva ment i trobaràs salut per al teu cos".

Realitzar una presa de consciència perquè cada vegada siguem més autònoms i creadors de la nostra vida.
La teràpia consisteix en la cura de la persona abordant tots els seus nivells, promovent un equilibri fisiològic per a l'òptim rendiment tan laboral com en la vida personal.

13.00 h REGULA LA MENSTRUACIÓ A TRAVÉS DE LA VIBRACIÓ

Terapeuta: Albert Iglesias

Dolors aguts o molt aguts, sobretot els primers dies de la menstruació. Es treballa amb la vibració i el so per tal d'incidir directament sobre els quists. Amb la vibració dels bols tibetans i dels harmònics dirigint la freqüència per tal d'ajudar a millorar els símptomes de l'endometriosi restablint l'equilibri de la zona.

Paral·lelament treballarem si cal la part emocional i la part d'alimentació que són punts febles d'on s'alimenta l'endometriosi. És una teràpia no agressiva però directa, on la calma i el benestar guanyen lloc i a on ràpidament aconseguim grans resultats amb feina constant.

16.00 h LA KINESIOLOGIA I ELS DESEQUILIBRIS DE LA DONA

Terapeuta: Emma Canals

Sessions informatives terapèutiques dirigides a problemàtiques concretes de la dona.

SÍNDROMES PREMENSTRUALS

· Pateixes mal de cap, sensació d'inflamació abdominal, estrenyiment, dolor o hipersensibilitat als pits abans de la menstruació?

· Irritabilitat, ansietat pel dolç, depressió, ganes de plorar, tristesa i hipersensibilitat amb ganes de plorar incontrolables abans o durant la menstruació?

· Menstruacions abundants, doloroses, irregulars?

MENOPAUSA

· Sufocacions i suors?

· Pateixes irritabilitat, insomni, depressió, angoixa?

· Augment de pes?

PROBLEMES UROGENITALS

· Cistitis i infeccions recurrents?

· Candidiasis, fongs vaginals i picors que marxen i tornen?

· Virus

· Prolapses de bufeta i/o d'úter?

ALTRES

· Infertilitat

· Frigidesa, inapetència sexual, libido baixa

18.00 h LA CINESIOLOGIA I ELS DESEQUILIBRIS DE LA DONA

Terapeuta: Alba Josa

SÍNDROMES PREMENSTRUALS

· Pateixes mal de cap, sensació d'inflamació abdominal, estrenyiment, dolor o hipersensibilitat als pits abans de la menstruació?

· Irritabilitat, ansietat pel dolç, depressió, ganes de plorar, tristesa i hipersensibilitat amb ganes de plorar incontrolables abans o durant la menstruació?

· Menstruacions abundants, doloroses, irregulars?

MENOPAUSA

· Sufocacions i suors?

· Pateixes irritabilitat, insomni, depressió, angoixa?

· Augment de pes?

PROBLEMES UROGENITALS

· Cistitis i infeccions recurrents?

· Candidiasis, fongs vaginals i picors que marxen i tornen?

· Virus

· Prolapses de bufeta i/o d'úter?

ALTRES

· Infertilitat

· Frigidesa, inapetència sexual, libido baixa

Adreça: 
Carrer de la Independència, 95
08225 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat