dm. 29/3 a ds. 2/4 | Activitats al voltant de l'oli i de l'oliva de la II Fira de l'Oliva de Terrassa a la biblioteca del districte 2


Organitzador: 
El Tomb, Comerç de Ca n'Anglada
Data: 
dimarts, 29 març, 2016 (Tot el dia) a dissabte, 2 abril, 2016 (Tot el dia)
Descripció activitat: 

Són diverses les activitats que tindran lloc a la biblioteca del districte 2 durant la celebració de la II Fira de l'Oliva de Terrassa a Ca n'Anglada.

 A més de les xerrades programades al llarg de tot el dissabte, des del 29 de març al 2 d'abril hi haurà dues exposicions:

  • Mostra de llibres i objectes relacionats amb l'oli, les olives i les oliveres.
  • El Molí d'Oli artesà del Celler Vitícola d'Ullastrell. Exposició sobre el procès d'extracció de l'oli. Productors agrícoles d'oli de Terrassa i comarca.

El dimecres 30 de març, de les 17.30h a les 19.00h:

  • Tastets d'oliva: taller familiar per a infants de 4 a 9 anys acompanyats dels pares. Places limitades. Cal inscripció prèvia.

A més, el mateix dissabte 2 d'abril, d'11.00 a 12.00h:

  • Taller infantil "Rodolí amb oli": per a infants de 8 a 13 anys. Places limitades. Cal inscripció prèvia. Taller de creativitat on es llegirà i s'inventaran dites catalanes sobre el món de l'oli tot fent rodolins. S'escriuran, dibuixaran i enganxaran a la sala infantil de la biblioteca perquè els vegi tothom.

Més informació:

Adreça: 
Carrer de Sant Cosme, 157
08227 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat