ds. 21 d’abril (11.00 h) | La bd2 inaugura el Fons Especial d'Aprenentatge d'Idiomes en el marc de la «Revetlla de St. Jordi»


Data: 
dissabte, 21 abril, 2018 - 11:00
Descripció activitat: 

El fons especial d'Aprenentatge d'Idiomes (AI) neix amb la missió de posar a l'abast de tothom els documents necessaris per aprendre un idioma nou, o millorar-ne un de conegut.

La bd2 us convida a la inauguració del fons aquest dissabte, 21 d'abril a les 11 del matí, en el marc de la Revetlla de Sant Jordi, amb la lectura del poema La Poesia, de Marc Granell, en diferents llengües. Després celebraran la Revetlla amb un concert de la Coral de la Parròquia de Sant Cristòfol i un petit vermut al jardí de la biblioteca.

El Fons AI té l'objectiu d'adaptar-se a les demandes de les entitats, escoles, instituts i centres d'ensenyament, principalment, del districte II, també de la ciutat de Terrassa, sent un fons dinàmic en continu procés de renovació.

Han triat aquesta especialització perquè aprendre idiomes, sobretot el català i castellà, i en menor mesura l'anglès, l'alemany, l'italià i el francès, és una necessitat imperiosa de la ciutadania, sobretot de la població d'origen estranger que al Districte II és d'aproximadament un 28%.

A la bd2 volen donar resposta a les necessitats de formació en idiomes oficials, ja que saber català i castellà és una eina bàsica per a les persones que volen millorar personalment i professional. Aquest concepte de millora també és vàlid per altres idiomes estrangers, com l'anglès, l'alemany, el francès, etc.

El fons està compost per diccionaris, diccionaris de sinònims, diccionaris traductors, gramàtiques, llibres d'estudiants, lectures graduades, lectura fàcil, audiollibres i webs d'autoaprenentatge d'idiomes, en suport paper i digital. I tot el fons està identificat amb la icona que representa la lletra "A" amb diferents accents que simbolitza la diversitat de llengües.

--

Més informació: Canal Ca n'Anglada de connecTerrassa.

Adreça: 
Carrer Sant Cosme, 157
08222 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat