ds. 26 de novembre I Co-pensar els assumptes comuns des de l'economia feminista [Synusia]


Temes: 
Data: 
dissabte, 26 novembre, 2016 - 12:00
Preu: 
0,00 €
Descripció activitat: 

 

El dissabte 26 de novembre a les 12.00 a la llibreria Synusia conversaran amb Sandra Ezquerra dins el cicle de converses "Co-pensar els assumptes comuns" per pensar el comú des de la economia feminista. És a dir, des de la teoria i les pràctiques que contemplen que una economia crítica i feminista posa al centre (la reproducció social, el treball domèstic, mesures de “transversalitat” del gènere i de cures que dota de recursos a la producció social i garanteix la sostenibilitat de la vida).

Sandra Ezquerra és activista social, professora de Sociologia a la Universitat de Vic i investigadora (a l'Àrea d'Inclusió Social i Ciutadania de l'IGOP| UAB) . Els seus principals camps de recerca són les polítiques socials, laborals i d'immigració, així com l'impacte que aquestes tenen en diferents col·lectius socials. Particularment, ha posat especial èmfasi en l'estudi de polítiques des d'una perspectiva de gènere. 

 

Adreça: 
Carrer de Montserrat, 136
08221 Terrassa Baarcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat