dt. 8 d'octubre | Obertura de l’espai expositiu “Petits retalls del Tèxtil” [CDMT - Museu Tèxtil]


Temes: 
Data: 
dimarts, 8 octubre, 2019 - 10:00
Descripció activitat: 

A partir del 8 d’octubre, el Museu Tèxtil obre al públic l’espai expositiu “Petits retalls del Tèxtil”, situat a la primera planta del Museu. La mostra preten visibilitzar la diversitat d’objectes tèxtils que formen les col·leccions del Museu. Una part –el “fons antic”- prové de la suma de diverses col·leccions particulars amb objectes d’èpoques i cultures llunyanes. L’altra -reunida durant els darrers vint anys- reuneix elements representatius de la història industrial catalana, amb especial interès en el Modernisme.

Així, hi trobareu fragments de valuosos teixits; mostres d’ indumentària masculina, femenina i infantil; de complements i roba de la llar; algun mostrari tèxtil i alguna peça insòlita com una parella de maniquins xinesos o un llibre d’artista japonès. Afegit a tot això, es presenten unes breus pinzellades de productes actuals, perquè la indústria tèxtil no ha parat mai de reinventar-se.

Podeu visitar lliurement l’espai “Petits retalls del Tèxtil”en l’horari habitual del Museu: els dimarts i els dijous de 10.00 a 14.00 h i de 16.00 a 19.00 h. Els divendres i diumenges de 10.00 a 14.00 h, excepte agost i festius.

Més informació a: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.

s connecTerrassa:

Adreça: 
Salmerón, 25
08222 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat