dv. 16 de juny (d'11.00 a 12.00 h) |Teixint espais, teixint generacions [CDMT]


Data: 
divendres, 16 juny, 2017 - 11:00 a 12:00
Descripció activitat: 

Aquesta mostra fotogràfica és el resultat de tot un curs escolar de treball per part dels alumnes del PFI Tèxtil (Programa Formació i Inserció) de l’Institut Terrassa. Han estat dirigits i acompanyats per la seva tutora, Sara Puigdomènech i per la professora del PFI i  responsable del projecte, Laura González.

A la darrera part del projecte han comptat amb la col·laboració del grup de savis i sàvies, voluntaris del CDMT. I pel que fa a l’assessorament fotogràfic hi ha col.laborat la fotògrafa professional Mònica Roselló i l’Agnès Sebastià, coordinadora de “Fotografia en curs”, un programa d’A Bao A Qu.

El títol de l’exposició engloba l’objectiu inicial del projecte: retrobar el passat tèxtil de Terrassa en els espais i les persones que encara són presents. D’altra banda, reflecteix també el treball i la relació intergeneracional que s’ha establert entre els joves alumnes i els voluntaris del Museu (gent gran).

Us conviden a la inauguració d’aquesta exposició ubicada al vestíbul  de la 1a. planta i a conèixer el projecte que us explicaran els propis alumnes implicats. L’entrada és  lliure i podrà visitar-se fins el proper 7 de juliol. Més informació a: auladidactica@cdmt.cat o bé al telèfon 93 731 52 02.

 

Adreça: 
C/ Salmerón, 25
08222 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat