dv. 7 d’abril (18.30 h) | Reinauguració de «Les Galeries del Passeig» amb presència de l’Alcalde i actuacions musicals


Data: 
divendres, 7 abril, 2017 - 18:30
Descripció activitat: 

El proper divendres 7 d’abril, a partir de les 18.30 h, les històriques Galeries del Passeig tornen a agafar embranzida amb una reinauguració pública oberta a tothom, on es presentaran les noves botigues i establiments professionals que s’hi han anat incorporant els darrers mesos. Les conegudes popularment com «les galeries del Fotoprix» engeguen una nova etapa, amb nova imatge i més propostes comercials i professionals.

La reinauguració comptarà amb la presència de l’alcalde de Terrassa, Sr. Jordi Ballart i Pastor, amb el regidor de comerç, Sr. Amadeu Aguado i Moreno, amb el fundador i president de les Galeries, Sr. Pere González i amb la resta de propietaris i comerciants.

Es farà un acte públic amb el corresponent tall de cinta inaugural, un recorregut per l’interior, la projecció d’un breu audiovisual i un discurs de clausura a càrrec del Sr. Pere González, fundador i president d’aquestes Galeries.

Els comerços i professionals que formen part d’aquest espai comercial engeguen una nova etapa amb l’objectiu de donar molta més visibilitat a aquest espai i dinamitzar-lo per tal de fer-lo més proper a la ciutadania. Per això, el divendres 7 d’abril obren les portes i conviden a tothom a participar d’aquesta activitat, que comptarà amb brindis de cava, actuacions musicals...

A Les Galeries del Passeig hi trobem a comerços membres de connecTerrassa com:

  • CantaPIP: Cantapip es una col·lecció de roba i complements infantils inspirats en la música i la cultura catalana. La idea de la col·lecció Jan Petit va sorgir després del naixement dels fills de la Begoña Parrado, la seva fundadora i creadora. Els encanta portar roba i complements dels típics personatges que tots coneixem però que no són d’aquí, i la Begoña va pensar: "perquè no crear-ne un de català i que a més els ensenyi coses de la nostra cultura?" Així és com va néixer en Jan Petit, personatge que va il·lustrat en tots els seus productes. Més informació a cantapip.cat.
Adreça: 
Passeig Comte d'Ègara, 6
08221 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat