Jornades Gastronòmiques de "Tardor de cuina i bolets", de l'1 al 24 de novembre


Data: 
divendres, 1 novembre, 2019 (Tot el dia) a diumenge, 24 novembre, 2019 (Tot el dia)
Descripció activitat: 

Els bolets són l'aliment més buscat quan arriba la tardor. Des del Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca organitzen, per 22è any consecutiu, una nova edició de les Jornades Gastronòmiques de "Tardor de cuina i bolets", de l'1 al 24 de novembre.

En aquestes jornades gastronòmiques hi participen 21 restaurants de Terrassa, Vacarisses i Viladecavalls amb opcions veganes, de caça i tots amb productes de tardor. Consulta els dies d’obertura i els horaris en què establiments ofereixen els menús. 

Els menús es serviran sota reserva prèvia.

A més, aquesta edició també inclou, entre les seves activitats, la XIV Fira del bolet, el dissabte 9 de novembre al Carrer Ample, Plaça del Triomf i Carrer Francesc Salvans (entorn del Mercat del Triomf). L'horari de la Fira serà de 9.00 h a 16.00 h.

Què hi podreu trobar?

  • Venda de bolets d’arreu de Catalunya.
  • Venda de castanyes de proximitat.
  • Tallers d’oficis demostratius.
  • Parades del Mercat i del barri de Sant Pere: bolets, embotits, carns, fruita, verdura, peixos, vins i caves, parament de la cuina, coques de forner, coques de bolets i productes de proximitat del mercat.
  • Mercat de productes artesans d’arreu de Catalunya.
  • Auques explicatives dels diversos tipus de bolets i les seves característiques.
  • Sostenibilitat ambiental. Petjada verda.

Per a més informació podeu consultar el seu programa.

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat