Quines activitats organitza Espai Sacra durant el mes de novembre? Presentació d'APIGMA | Llibre "Autoconocimiento y Felicidad: El Binomio del siglo XXI" | Taller constel·lacions | Espai Dona...


Data: 
divendres, 23 novembre, 2018 (Tot el dia)
divendres, 23 novembre, 2018 (Tot el dia)
dissabte, 24 novembre, 2018 (Tot el dia)
Descripció activitat: 

DV. 23/11 (19.15 h) | PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "Autoconocimiento y Felicidad: El Binomio del siglo XXI"

 

DS. 24/11 (de 10.00 a 19.00 h) | TALLER de constel·lacions

 

DS. 24/11 (11.30 h) | Participació a la 4ª Edició de TERRASSA COOPERATIVA

Aquest any Espai Sacra participa en aquest important esdeveniment organitzat per l'Ajuntament de Terrassa. Es tracta d'una oportunitat per difondre els projectes que l'Associació du a terme al llarg de l'any. Donar a conèixer aquests projectes, dirigits a col·lectius en risc d'exclusió sociolaboral, a l'apoderament de la dona, etc. és molt important per a la seva pròpia sostenibilitat.

El pròxim dissabte 24 de novembre els trobareu al carrer major i la Plaça Vella, a l'estand d'ESPAI SACRA, on podreu conèixer la tasca dels voluntaris i col·laboradors d'Espai Sacra. També, i fent reserva prèvia al mateix estand, es podrà fer una prova d'algunes de les tècniques que formen part dels programes socials (Massatges, Shiatsu, sacre-cranial, Osteopatia, etc.) de 10.00 a 14.00 hores.

També faran una exhibició de BIODANSA, a càrrec de Claudia Clavel, a l'escenari de la mateixa plaça vella el mateix dia 24 de novembre a les 11.30 h.

 

Quines activitats organitza Espai Sacra en el seu "Espai Dona" aquest mes de novembre?

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat