Quines activitats organitzen a la Biblioteca Districte 2 el mes de JUNY?


 • Temes: 
  Data: 
  dilluns, 4 juny, 2018 (Tot el dia) a dissabte, 30 juny, 2018 (Tot el dia)
  Descripció activitat: 

  Us adjuntem la programació de la Biblioteca del districte 2 (Carrer de Sant Cosme, 157) (937 869 162 - bd2@terrassa.cat) del mes de JUNY:

   

  Activitats biblioteca districte 2 - JUNY 2018

  DIVENDRES 1, A LES 17.00 H. Taller - Informàtica guai! - "Com fer els deures amb l'ordinador?" A càrrec de personal de la biblioteca.

   

  DEL 4 AL 9 DE JUNY. Mostra de llibres Setmana del Medi Ambient.

   

  DEL 4 AL 16 DE JUNY. Exposició - "Visió per a tothom al Txad". A càrrec de Fundació Ramón Martí Bonet.

   

  DIMARTS 5, A LES 17.00 H. Benvinguts a Pagès  - Taller - "La vinya del Celler Can Morral del Molí". A càrrec de Maria Font. Per a infants a partir de 6 anys.

   

  DIMECRES 6, A LES 10.00 H. Setmana del medi ambient - Taller - Jardí de lletres. A càrrec dels participants del Jardí de contes. Per a tots els públics.

   

  DIMECRES 6, A LES 17.00 H. Setmana del medi ambient - Taller - "L'oceà en una ampolla". Per a infants a partir de 6 anys. A càrrec de personal de la biblioteca.

   

  DIVENDRES 8, A LES 17.00 H. Setmana del medi ambient - Taller - "La màgia de l'aigua virtual". Per a infants de 8 a 12 anys. A càrrec de Servei de Medi Ambient de Terrassa.

   

  DIVENDRES 8, A LES 17.00 H. Taller - Informàtica guai! - "Com fer cerques a Internet?". A càrrec de personal de la biblioteca.

   

  DIMECRES 13. Xerrada - "Com evitar els cops de calor". A càrrec d' Antonia Espinal i Angeles Lopez, infermeres del CAP EST.

   

  DIMECRES 14, A LES 17.30 H. Setmana dels horaris - Hora del conte - "El diari de l'Iris". A càrrec de Fabián Mohedano. Per a infants a partir de 6 anys.

   

  DIVENDRES 15, A LES 17.00 H. Taller - Informàtica guai! - "Com funciona l'e-biblio?" A càrrec de personal de la biblioteca.

   

  DEL 18 AL 30 DE JUNY. Gent del barri -  Exposició: AAVV Montserrat.

   

  DIMECRES 20, A LES 10.30 H. Xerrada - L'hort social autosuficient de l'AAVV de Montserrat. A càrrec d'Antonio Cazorla, president de l'AAVV.

   

  DEL 26 DE JUNY AL 17 DE JULIOL. Exposició - "La carbassa, la poma i el pèsol. Tres vegetals... molt femenins". Produïda per Tanàgora i comissariada per Rosa Ros i Magalí Homs.

   

  DIMECRES 27, A LES 10.30 H. Visita a l'hort social autosuficient de l'AAVV Montserrrat. 

   

  Activitats permanents Adults

  Xerrem. Grups de conversa en català. Els dimarts de 16:30 a 18h Més informació...

   

  Curs d’alfabetització en català. Per a aprendre a llegir i escriure. Els dijous i divendres de 10 a 12h. A càrrec de: Veu Pròpia. Places limitades. Cal inscripció prèvia.

   

  Aprenem. Grups d’Intercanvi lingüístic (Català, francès, àrab i anglès). Els dissabtes de 10:30 a 13:30h. Cal inscripció prèvia. Més informació a aprenem.terrassabd2@gmail.com Més informació...

   

  Club de lectura. Dos dijous al mes de 18 a 19:30h. Club de lectura que convida a conèixer els clàssics des de la perspectiva personal dels participants, propiciant el diàleg i l’argumentació. Places limitades. Cal inscripció prèvia.

   

  Club de lectura fàcil. Els dimarts de 10 a 12:15h. L’activitat pretén fomentar  i treballar la lectura i la comprensió amb persones que pateixen una malaltia mental. Un dels objectius del club es afavorir la relació dels assistents amb i en la comunitat, per aquest motiu trobem interessant obrir el club de lectura a totes les persones del districte, interessades a treballar i gaudir de la lectura i del treball posterior. A càrrec de: Unitat d'Hospitalització parcial de Salut Mental del CST. Places limitades. Cal inscripció prèvia.

   

  Jardí de contes. Els dimecres de 10:30 a 12h. Taller de jardineria conduït per un monitor. Places limitades. Per a persones jubilades i gent gran del districte II.

   

  Visites organitzades per conèixer l'espai i els serveis. Per a grups. Cal inscripció prèvia.

   

  Activitats permanents joves i infants

  Visites escolars per conèixer l'espai i els serveis. Per a tots els cursos. Cal inscripció prèvia.

   

  Club de lectura  juvenil. Un divendres al mes de 17:30 a 19:30h. Club de lectura a partir de 12 anys. A càrrec d'Isabel Pau. Places limitades. Cal inscripció prèvia.

   

  Berenem i Xerrem (BiX2). Per a joves a partir de 12 anys. Els dimarts alterns de 18 a 20h.

   

  Club de lectura "Els picarols". Per a infants de 8 a 10 anys.Un divendres al mes de 18 a 19:15h. Places limitades, cal inscripció prèvia.

   

  La “Bededós” presenta....Novetats! Per a tots els públics. Un divendres al mes, de 17:30 a 18h a la sala infantil.

   

  Lecxit. Lectura per a l’èxit educatiu. Per a infants de 8 a 11 anys. Cada dimecres de 17 a 18h. Grups tancats. Més informació...

   

  Grans i petits. Activitat basada en l’acompanyament recíproc entre infants y adults, millorant les habilitats socials i comunicatives entre els i les participants, ajudant a les tasques educatives i/o bé realitzant diferents activitats relacionades amb l’oci d’una forma compartida. Es pretén aconseguir un espai comú que permeti desenvolupar les  habilitats socials i comunicatives; i posar en valor les capacitats de cadascun dels participants. Els dilluns de 17:30 a 18:30 h. Places limitades. Cal inscripció prèvia.

  -- 

  Totes les activitats són gratuïtes i es duen a terme a la Biblioteca del districte 2, al carrer Sant Cosme, 157

  L’hora del conte  té l’aforament limitat i cal recollir les entrades el mateix dia a partir de les 10:30h.  

  Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquests actes, no dubteu a trucar-nos al 93 786 91 62 .

  Més informació a http://www.terrassa.cat/biblioteques o per correu bd2@terrassa.cat

  --

  Més informació al Canal Ca n'Anglada de connecTerrassa.

  Adreça: 
  Carrer de Sant Cosme, 157
  08223 Terrassa Barcelona

  Vols rebre connecTerrassa al mòbil? Aquí t'expliquem com.  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat

  Afegeix un nou comentari

  Promocions connecTerrassa

  Dades organitzador


  ca n'anglada
  08222 Terrassa B
  617096743