Això també és connecTerrassa... Sopar d'empreses


20 de desembre de 2016 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: el projecte | Temps de lectura: 1 minut

Era la tercera reunió presencial que fèiem a connecTerrassa i, en aquesta ocasió, va prendre forma de sopar d'empreses de Nadal. El dijous passat, 15 de desembre, ens vam reunir una quinzena de membres de la Comunitat connecTerrassa per desitjar-nos bon Nadal, però sobretot per generar sinèrgies, relacions humanes i fer 'networking'.

A connecTerrassa la comunicació interna és eminentment digital, via eines com Whatsapp, correu electrònic i grup privat de Facebook però, hi ha dues vies més que són molt i molt útils:

  1. Les reunions presencials entre el personal de connecTerrassa i el comerç o professional per a solventar dubtes o planificar accions.
  2. I, de forma col·lectiva, les trobades presencials, on els membres de connecTerrassa que volen es troben un dia i hora concret en algun establiment de connec per compartir, crear, conèixer, créixer, aprendre, millorar... 

Des del moment de néixer, connecTerrassa ja tenia una cosa molt clara: som un projecte OnOffLine.

Us deixem amb algunes de les fotos del sopar d'empreses que vam fer:

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat