Alguns canvis de plans per Setmana Santa


30 de març de 2015 | Publicat per connecTerrassa | Etiquetes: connecTerrassa, butlletí | Temps de lectura: 1 minut

Aquests dies són una mica especials, amb els festius, les escapades,... Per això, adaptem els butlletins setmanals a aquesta situació (ja us heu apuntat?). Així, aquesta setmana no enviarem els butlletins amb el més destacat de l'agenda (dillluns) ni amb les notícies (dimecres). Però, si que demà dimarts enviarem el butlletí amb les promocions que tenim actives, ja que n'hi ha força de noves.

Pel què fa als sortejos, que llancem el primer dimecres de cada mes, aquesta vegada els activarem el dimecres després de Setmana Santa, el dia 8 d'abril, per aconseguir arribar a més gent i per fer-los coincidir amb la setmana de Sant Jordi, ja que els tancarem al cap de 15 dies —com sempre—, és a dir, el dia 22 d'abril, i així coincidirà amb aquesta festivitat tan destacada. A més, tenim sorpreses importants per Sant Jordi, ja que un dels sortejos és un pack especial solidari Sant Jordi, i una altra iniciativa l'estem acabant de cuinar;-)

Bé, en definitiva, petits canvis per adaptar-nos a aquests dies especials d'abril.

BONA SETMANA SANTA!!

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat