Ana (TEmàtic): ‘He trobat la fórmula per lligar la meva passió pel dibuix amb els tes: les tasses personalitzades’


12 de maig de 2014 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: comunitat connecTerrassa, TEmàtic, entrevista, alimentació | Temps de lectura: 5 minuts

Al Carrer Nou de Sant Pere hi trobem la botiga especialitzada en tes TEmàtic, el tercer comerç que ha entrat a formar part de la Comunitat connecTerrassa. Hem parlat amb la seva propietària, l'Ana, perquè ens expliqui què hi podem trobar i quines són les característiques marca de la casa. L’Ana ens explica novetats molt interessants que podrem trobar properament al seu local, ens parla de la relació amb els seus clients, tant a les xarxes socials com al local i ens recomana un restaurant vegetarià molt potent de Terrassa, entre altres coses.

Marc R. (connecTerrassa).- En primer lloc, gràcies per entrar a formar part de la connecTerrassa. Explica’ns, breument, la història de la teva botiga i quin tipus de productes hi podem trobar. Tens algun producte nou que t'agradaria destacar? Per cert, ha quedat molt bonica la nova façana;-)

Ana J. (TEmàtic).- Gràcies a vosaltres! Sempre resulten agradables totes les iniciatives per millorar el comerç local. Jo era clienta habitual de L'Espai de Te, la primera botiga de te que es va obrir a Terrassa, estava ubicada al mateix carrer Nou de St. Pere, però a l'altre vorera d'on es troba actualment. Comprava el te en aquella botiga per la seva gran qualitat. Uns anys més tard, la noia que el duia, es va traspassar el negoci i després de pensar-ho molt, vaig decidir arriscar-m’hi.

L'any 2008 començava la meva aventura. Vaig continuar amb els mateixos proveïdors de te, doncs volia continuar oferint la qualitat que s'havia donat fins aquell moment.

Fa uns tres anys vaig passar al local actual, canviant el nom pel de TEmàtic, i fent-la més meva amb la decoració, totalment DIY.

Els productes es van renovant contínuament, doncs a banda de la carta de tes que tinc habitualment, on hi ha tes inamovibles, també vaig canviant, depenent de l'època i l'estació de l'any.

A la tardor i a l'hivern aposto més per tes especials, com el de turró de xixona, així com galetes de diferents tipus per acompanyar. A la primavera i a l'estiu, en canvi, ofereixo un assortit de tes més refrescants, també tes solubles i tisanes de fruites. Per no parlar de la gran varietat de Rooibos, una infusió d'origen sudafricà, que pot servir com a alternativa per a persones que no poden prendre teïna ni cap estimulant o bé pels més petits de casa.

Ah! I, aviat hi haurà novetats!!! Com ja saps, a banda del te, la meva gran passió és el dibuix, doncs em sembla que he trobat la fórmula per lligar les dues coses… tasses personalitzades. Qui vulgui, podrà prendre el seu te en una tassa decorada amb el seu avatar o amb el diseny que vulgui.

Marc R.- Tens una pàgina de Facebook amb una comunitat de seguidors molt actius, amb molt 'engagement' que diuen. Com valores la funció d'aquesta i altres xarxes socials per a l'evolució del teu negoci? Quins continguts creus que funcionen millor?

Ana J.- Ho valoro molt positivament. En el meu cas, trobo que els meus clients acaben coneixent una mica més a la persona que els atén darrera del taulell, la meva manera de fer i sentir la meva feina amb la que gaudeixo moltíssim.

Penso que gràcies a les xarxes socials es crea una major empatia entre client i comerciant. En el meu cas, és com un pont entre ells i jo, ho veig diàriament quan em visiten a la botiga i petem la xerrada, tot sovint iniciant una conversa arran d'alguna cosa que he penjat a la pàgina...

Marc R.- Una de les coses que més m'agrada de la teva botiga és la cura que tens en els detalls de l'interior i en l'aparador. Una de les claus per al futur del comerç, o present ja, passa per fer que els clients se sentin a gust als establiments? I, lligat amb això, també m'agradaria que valoressis un altre aspecte que trobo molt interessant: comparteixes alguns espais de la botiga amb el Jordi S., un dissenyador terrassenc del que tens alguns productes dins la teva botiga.

Ana J.- A la botiga em sento com a casa i aixó és precisament la sensació que busco per els meus clients. Cada te, cada tassa, cada tetera, cada petit detall de la botiga m'encanta. Seria incapaç de vendre alguna cosa que no m'agradés veritablement. I, bé, penso que la gent ho nota.

Si, tenir els senalls del Jordi omplint de color la botiga, és tot un plaer. Admiro moltíssim la seva creativitat. Aquí tens la mostra del que et deia, en aquest cas, són dos productes totalment inconexes, te i cistells, a simple vista res a veure, en canvi tan al Jordi com a mi ens va semblar bona idea barrejar els dos conceptes. A mi, perquè crec en el seu producte i, a ell, perquè li agrada el meu espai.

Marc R.- I, ja per acabar aquesta petita introducció, m’agradaria que ens recomanessis n comerç de Terrassa que t’agradi per un motiu o altre.

Ana J.- Doncs, n'hi han molts, però et diré el restaurant vegetarià Damunt d'un cel de fil. Les raons són clares: qualitat, bon servei i un lloc encantador. Cada matí quan obro el meu Facebook, llegeixo el post que publiquen diàriament, sempre m'arrenca un somriure.

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat