Cecília López: “A Esthetica Natural utilitzem productes 100% naturals”


28 de agost de 2014 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: Esthetica Natural, salut i bellesa, entrevista, connecTerrassa | Temps de lectura: 2 minuts

La Cecília López és una dona que transmet pau interior quan parles amb ella, té el negoci en un carrer anomenat Llibertat i es dedica a transmetre salut i benestar, tant exterior com interior (o tot va junt?). Salut, bellesa, pau i llibertat, i encara hi afegiria naturalesa i ecologia. Tot plegat seria un bon resum del què trobem darrera d'Esthetica Natural, un espai d'estètica i ioga situat al Carrer Llibertat, 39 de Terrassa, en ple barri de Sant Pere. I, des d'ara, també a connecTerrassa.

Dedicada al camp de l'estètica i al terapèutic des dels anys 80's, va obrir Esthetica Natural el 2005 on, juntament amb una altra professional, ofereixen serveis com: cera natural i freda; depilació làser; micropigmentació; maquillatge; manicura i pedicura; massatges corporals; tractaments del dolor; tractaments anticel·lulítics; fangs, sals i algues; olis naturals; digitopuntura; shiatsu; reflexoteràpia; aromateràpia; kinesiologia; etc... Utilitzant, en tot cas, productes 100% naturals, en la gran majoria, podríem dir que el 99% de casos, de la marca Alquímia que, segons em recorda la Cecília, “té premis de Greenpeace, entre altres guardons per l'ús de productes naturals, no químics”.

Quant a la forma de difusió del negoci i les novetats, el boca-orella està al capdamunt de la llista, la seva pàgina de Facebook també és una bona eina per informar als clients habituals (i, en algunes ocasions, també el Whatsapp), segons em comenta la Cecília, i la ubicació física ajuda perquè és un carrer transitat de cotxes, tot i que quant a vianants és molt desèrtic.

Els clients d'Esthetica Natural no són de proximitat, és a dir, no són del barri exclusivament, sinó que la majoria provenen de molts llocs diversos de Terrassa i voltants, per tant, hi van expressament pels serveis que ofereixen i per la seva qualitat. Pel què fa a les edats, el client-tipus estaria entre els 35 i els 50 anys i per sexe, seria un 80-20, dones-homes.

Esthetica Natural, a més, és un centre on es practica ioga diversos dies a la setmana i on s'organitzen presentacions de llibres, xerrades,... fet pel qual, una de les seccions de connecTerrassa on podrem trobar-hi el seus serveis habitualment serà l'Agenda, a més de promocions, que ofereixen un cop al mes, aproximadament.

NOTA: Digues que has llegit aquesta entrevista i et faran un 10% de descompte per qualsevol servei. Vàlid durant tot el mes de setembre i octubre de 2014.

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat