connecTerrassa llança una nova modalitat de promoció: targetes amb descomptes creuats entre els comerços i professionals


 • De moment és una prova pilot que estem duent a terme durant els mesos de març i abril amb els 5 comerços que formen el Canal Ca n’Anglada de connecTerrassa:

  Cadascun d’aquests comerços disposa d’unes targetes elaborades per connecTerrassa, mitjançant les quals poden oferir descomptes als seus clients, que podran aprofitar en els altres comerços.

  Quins són els objectius?

  • Donar a conèixer "altres" comerços i professionals.

  • Fidelitzar els clients de forma conjunta.

  • Promoure la mobilitat dels clients entre els membres de la Comunitat connecTerrassa.

  • Fomentar l’intercanvi de clients entre comerços i professionals.

  Com funciona la targeta?

  Dos o més comerços/professionals de connecTerrassa s’ajunten i acorden tirar endavant una promoció creuada durant un període de temps determinat. El comerç A oferirà als seus clients descomptes a consumir al comerç B (o B i altres), i a la inversa.

  Quin tipus de promocions trobareu en aquesta prova pilot que estem duent a terme?

  Atenció! Només s’aplicaran aquests descomptes si, prèviament, s’ha passat per algun d’aquests comerços i t’han entregat la targeta.

  Seguirem informant...

  Vols rebre connecTerrassa al mòbil? Aquí t'expliquem com.  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat

  Afegeix un nou comentari

  Promocions connecTerrassa

  Informació de l'autor

  Marc Roca Verdaguer

  Del dret a la comunicació digital, passant per la gestió pública. Aquest podria ser un resum de la meva trajectòria professional. Llicenciat en dret, vaig exercir d'advocat a Garrigues & Andersen i, posteriorment, vaig treballar en diversos departaments de la Generalitat. Entremig, vaig estudiar Periodisme Digital (UOC) i m'he anat especialitzant en periodisme, comunicació i màrqueting digital. Els darrers quatre anys he estat director de continguts web de la Fundació Espai Català de Cultura i Comunicació (Escacc). Actualment, dedicat al 100% a connecTerrassa!

  marc@connecterrassa.cat

  Whatsapp (617096743) - Instagram - Facebook - Twitter.

  Registra't i estigues informat!

  Registra't i t'enviarem la millor informació sobre els comerços i professionals de Terrassa (usuaris) o sobre el projecte connecTerrassa (comerços/professionals)

   

  Ets un usuari?
  Registra't aquí.

   

  Ets un comerç?
  Registra't aquí.

  Objectiu de ConnecTerrassa

  connecTerrassa vol donar VISIBILITAT a les petites empreses de Terrassa, fomentar les promocions el màxim d’innovadores i DINAMITZAR la relació comerç-consum a través del màrqueting digital, a més d’oferir INFORMACIÓ de qualitat sobre tendències en consum i altres SERVEIS que puguin interessar als nostres clients.