Cristina (El Confit): “Els productes que surtin de la botiga han de tenir un estil que els diferenciï de la resta”


27 de maig de 2014 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: entrevista, El Confit, alimentació, connecTRS, criatures | Temps de lectura: 4 minuts

El Confit, situat a la Plaça Vella, 17 de Terrassa, només té un any de vida, però ja està en boca de molta gent. La qualitat dels productes que hi podem trobar, els detalls decoratius cuidadíssims i els serveis associats, a més d'un servei directe i personalitzat, fan d'aquest establiment un exemple perfecte de l'èxit del boca-orella com a principal eina de publicitat. Esperem que, ara, amb la incorporació a connecTerrassa, les recomanacions socials (el boca-orella 2.0) hi prenguin un bon protagonisme, també. Hem parlat amb la Cristina, la seva propietària, per a conèixer-ne més coses.

Marc R. (connecTerrassa).- Cristina, fes-nos cinc cèntims dels orígens de la teva botiga i de com ha anat evolucionant aquest primer anys de vida.

Cristina (El Confit).- La botiga va néixer fa 15 mesos. Ha evolucionat molt. Hem anat incorporant nous productes i detalls per fer pastissos, galetes,... La idea originària ja ens la vam proposar no només com a establiment on poder trobar productes com poden ser fruits secs, llaminadures, bombons, cupcakes i galetes, si no que a més volem oferir-los amb petits detalls personalitzats i amb molta cura. Detalls que poden ser molt apreciats com a regal en moments especials.

Marc R.- Entre els productes que podem trobar a El Confit, com bé dius, hi ha fruits secs, llaminadures, bombons, detalls per a batejos, comunions i casaments. Però, tinc entès que tu ets la responsable del disseny i elaboració d'alguns o molts dels productes que hi tens. Apliques una mica la filosofia DIY (“Do It Yourself”), oi?

Cristina (El Confit).- Si, crec que els productes que surtin de la botiga han de tenir un estil que els diferenciï de la resta. I, això només s'aconsegueix posant part de tu mateixa en les coses que fas.

Marc R.- Un altre aspecte que m'agradaria destacar és el de la col·laboració i els serveis associats. M'explico. A banda de vendre productes, organitzeu esdeveniments com tallers, i organitzeu la decoració en festes privades, en col·laboració amb altres professionals de la ciutat. És així? Ens ho pots explicar més detalladament? I, quins són els actes que teniu a l'agenda per a les properes setmanes?

Cristina (El Confit).- És cert. Des d'El Confit organitzem cursos de galetes, amigurumis, cocktails,... També organitzem taules dolces per a batejos, aniversaris,... Per qui no ho sàpiga, elaborar una taula dolça és fer que un pastís, les llaminadures, els cupckakes, els plats els gots, els globus i mil coses més estiguin en perfecte harmonia amb la temàtica escollida. Per exemple, aquesta setmana farem un aniversari on el tema central és “El senyor dels anells”. I, per a la propera, tenim un casament romàntic i dolç. Com pots veure, temàtiques molt diverses.

Marc R.- Fa encara no un mes que vas obrir la pàgina de Facebook d'El ConfitI, properament, també disposaràs —com tots els membres de connecTerrassa— d’una web dinàmica integrada dins del nostre portal. Quina valoració fas de totes aquestes eines digitals? I, què creus que et poden aportar o què t'agradaria aconseguir de cara al negoci?

Cristina (El Confit).- Estar en tots els avenços tecnològics seria fantàstic, ja que et poden ajudar a tenir molta més difusió. Però, per contra, necessites dedicar-hi molt temps, i no sempre és possible.

Marc R.- I, ja per acabar aquesta petita introducció, com en la resta d’entrevistes, acabo demanat-vos que ens recomaneu dues coses:

1) Una web del vostre sector que trobis interessant, i

2) Un comerç, bar, restaurant i/o professional de Terrassa que t’agradi per un motiu o altre.

Cristina (El Confit).- De web no en tinc cap de preferida. M'agrada tafanejar per tot arreu. De bar, m'agrada el bar/restaurant Àgora (C/ Jaume Canterer, 4). S'hi menja molt bé i el servei és bo.

+ info:

Veure ÀLBUM DE FOTOS.

Trobareu El Confit a la Plaça Vella, 17, Terrassa.

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat