CRÒNICA gràfica de la visita de "Joves per l'ocupació" als establiments membres de connecTerrassa


12 de juny de 2017 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: el projecte | Temps de lectura: 1 minut

El divendres passat vam acompanyar a un grup d'alumnes d'entre 16 i 22 anys del programa "Joves per l'ocupació" del Consell Comarcal del Vallès Occidental en una ruta perquè coneguessin alguns dels comerços i professionals de connecTerrassa, tal i com ja vam fer l'any passat.

Des del Consell Comarcal es van mostrar interessats en el projecte de connecTerrassa i nosaltres, encantats, ens hi hem volcat.

Aquests joves han fet un curs sobre màrqueting digital al llarg de dos mesos tocant diverses branques del comerç, el màrqueting i les noves tecnologies. Divendres els vam acompanyar en aquesta sortida que posa punt i final a la part teòrica i, la setmana que ve comencen la segona part del curs, les pràctiques en empreses. A connecTerrassa tindrem a dos d'aquests joves ddurant un mes en pràctiques dedicades al màrqueting digital.

La ruta que vam fer divendres va passar per tots els comerços membres de connecTerrassa que formen part del Canal Territorial Ca n'Anglada:

Moltes gràcies a tots els comerços participants, per la paciència, les explicacions i la implicació!

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat