Íngrid (La Botica de los Perfumes): "Iscle Soler és un carrer molt dur"


6 de novembre de 2014 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: La Botica de los Perfumes, salut i bellesa, entrevista | Temps de lectura: 3 minuts

La Botica de los Perfumes ha estat una de els darreres incorporacions a connecTerrassa. Botiga situada al Carrer Iscle Soler, 2, es defineix com "una botiga que ofereix perfums de marca blanca a granel, de gran qualitat. Les nostres fragàncies estan elaborades a Espanya, sent els productes escollits per a la seva creació 100% naturals. Des del febrer de 2014 oferim la major varietat en perfumeria a Terrassa, així com colònies fresques, aromes i un gran assortiment de cosmètica natural". N'hem parlat amb la Íngrid, la seva propietària.

Íngrid, fes-nos cinc cèntims dels orígens de la teva botiga i de com ha anat evolucionant aquests primers mesos de vida.

Quan van néixer els meus bessons em vaig quedar a l'atur i com que sóc una fan dels perfums em vaig llançar en aquesta aventura que m'apassiona. Es va obrir l'11 de febrer del 2014. Al principi costa una mica que entri el client, pero quan ens coneixen, tornen.

Pel què fa als productes que teniu, us definiu com “una botiga que ofereix perfums de marca blanca a granel, de gran qualitat”. Detalla’ns què hi podem trobar, com són aquests perfums, os es fabriquen,...

Els perfums són 100% naturals, els components són de gran qualitat i la fixació del perfum és de 6 a 8 hores i, alguns, l'endemà segueixen fent olor a la roba. Els perfums són creats per un perfumista espanyol. Tenim perfums per a dones, per a homes i colònia fresca per a nens.

Podríem dir que una de les característiques diferencials de La Botica és el preu?

És el preu i la qualitat del perfum.

En relació al lloc físic on tens ubicada la botiga, el carrer Iscle Soler, és un espai situat molt al centre però poc transitat de gent, poc concorregut. És una impressió meva. És així? Què creus que caldria fer per dinamitzar aquest espai que, per cert, està ple de comerços, i molt diversos!

És un carrer molt dur. Hi ha molta gent a Terrassa que no sap localitzar aquest carrer i això que estem en ple centre de la ciutat. Hi ha molta gent que passa diàriament i ni es fixa en els comerços que hi ha. Entre tots els comerciants intentem fer que això canviï.

Com definiries el client tipus de La Botica? Homes, dones, joves, gent gran, nivell econòmic, del barri,...?

La clientela que tenim a La Botica és molt variada. Però, la gran majoria de clients són dones que compren per a tota la família.

La presència digital de La Botica, actualment, es limita a una pàgina de Facebook. I, a partir d’ara, també disposes —com tots els membres de connecTerrassa— d’una web dinàmica integrada dins del nostre portal. Quina valoració fas de totes aquestes eines digitals? I, què creus que et poden aportar o què t'agradaria aconseguir de cara al negoci? Fidelització dels clients actuals, arribar a nous públics,...?

Penso que és positiva. Amb el tema Facebook ens han conegut moltiíssima gent nova i penso que, poc a poc, podrem captar i fidelitzar a nous clients.

I, ja per acabar aquesta petita introducció, com en la resta d’entrevistes, acabo demanat-vos que ens recomaneu dues coses: 1) Una web del vostre sector que trobis interessant, i 2) Un comerç, bar, restaurant i/o professional de Terrassa que t’agradi per un motiu o altre.

Una web del nostre sector? Doncs la nostra mateixa que per algun motiu ens han donat el premi a la millor franquicia Espanyola de l'any www.laboticadelosperfumes.com.

Un comerç... Doncs el 4 unces! Varietat de productes, qualitat i l'atenció de l'Albert que és immillorable.

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat