Joan Gamisans: ‘El porc de ral d’Avinyó és una raça molt preuada, de molta qualitat i molt tendre’


26 de juny de 2014 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: Gamisans, Mercat de la Independència, connecTerrassa, entrevista, alimentació | Temps de lectura: 3 minuts

Gamisans (Facebook, Instagram, àlbum de fotos), parada de xarcuteria i polleria al Mercat de la Independència des de fa més de cinquanta anys, estan especialitzats en productes alimentaris d’alta qualitat. És la quarta parada del Mercat que ha entrat a formar part de connecTerrassa (juntament amb Can Mallorquí, Montse Carnisseria i Ricardo i Montse). La trobem entrant per la Rambla d’Ègara a mà esquerra (veure mapa). Hem parlat amb l’Aurora i el Joan, actuals propietaris del negoci i continuadors de la nissaga familiar.

Gamisans —que porta el cognom del Joan— va néixer als anys cinquanta del segle passat, començant com a polleria. L’actual parella de propietaris se’n va fer càrrec un cop juvilat el pare del Joan, i a principis dels 80’s van afegir-hi la xarcuteria. I, amb la xarcuteria i la polleria, han arribat a l’actualitat.

Com a productes destacats hi podríem trobar “els formatges i els pernils, tots molt bons”, segons ens comenta en Joan.

Els orígens dels seus productes són molt varitats. Hi trobem des de la butiffarra de Calaf fins al porc de ral d’Avinyó (Bages), una raça molt preuada, de molta qualitat i molt tendre.

També tenen formatges “de la terra i d’importació i pollastres de pagès del Penedès i de Vic”, entre altres delicatessen alimentàries.

En Joan i l’Aurora em recorden que durant la temporada de cacera tenen “tot tipus de d’animals com perdius, conills, cèrvols, senglar, etc…”.

Preguntats sobre el seu client tipus, de nou veiem que és molt variat i que la gent jove centra més les seves compres al cap de setmana. Amb tot, Gamisans té una clientela força fixa.

Quant a formes de distribució, disposen de la botiga física, no en tenen d’online pròpia, però si que es poden fer comandes a través de la web del Mercat de la Independència.

--

NOTA: Ets un comerç, bar, restaurant, professional,... i estàs interessat en formar part de connecTerrassa? Registra't aquí i et vindrem a presentar el projecte.

--

ENTREVISTES ANTERIORS

- Joaquim Colomer (Colomer Ventalló Advocats): 'Si és per una bona causa, anem on el client ens demana'.

- Yolanda Alfaro: 'El cap de setmana comença el divendres al matí'.

- El Tastet de la Cisqueta (Dani): A El Tastet de la Cisqueta hi trobareu 'qualitat, bon preu i molta amabilitat'.

- Alícia M. (Fabra Finques): ‘A la xarxa s'hi ha d'estar de forma implicada, s'han de cuidar els continguts i saber què es vol dir’.

- Jordi (Sa illa): ‘Les ensaïmades de Menorca i els cafès amb coctelera són els nostres productes estrella’.

- Eva (La Provença): 'Per mi sempre ha estat un al·licient treballar de cara al públic, és una font d'intercanvi d'idees que m'enriqueix com a persona'.

- Maurí Assessors: 'L'aparició de les taxes judicials ha dinamitat l'accés de molts ciutadans a la justícia'.

- Rosa (Ni un pèl de +): 'A l'home cada vegada li agrada més cuidar-se i busca llocs on li ofereixin un tracte personalitzat i especialitzat'.

- Cristina (El Confit): “Els productes que surtin de la botiga han de tenir un estil que els diferenciï de la resta”.

- Parafarmàcia Nova: 'La gent valora els consells que donem. Intentem donar resposta a totes les necessitats i dubtes'.

- Bau House: “A part dels concerts, oferim sopars a bon preu i en un lloc especial, una casa modernista”.

- Can Mallorquí: 'Oferim productes 100% ecològics i de producció pròpia'.
 

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat