Llancem les dues primeres #connecPromos


23 de maig de 2014 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: connecPromos, Can Mallorquí, Cresol Restaurant | Temps de lectura: 2 minuts

Tenim a dos valents amb ganes de difondre ja les seves promos: la parada de productes ecològics del Mercat de la Independència, Can Mallorquí (ENTREVISTA), i Cresol Restaurant (del C/ Pare Llaurador, 19, a Ca N’Aurell). La “PROMOCIÓ” és la segona gran pota del projecte connecTerrassa (1. Visibilitat, 2. Promoció, 3. Dinamització, 4. Informació, 5. Col·laboració).

Per situar-nos. Actualment, estem en període de pre-llançament (maig-agost), durant el qual estem buscant els primers 30 comerços/professionals de Terrassa que entren a formar part de connecTerrassa (en un parell de setmanes n’han entrat una dotzena). I, durant aquest període, també anirem llançant progressivament les diverses funcionalitats de la web. Avui mateix farem pública la connecAgenda, l’agenda on trobareu els tallers, xerrades, mostres, presentacions de llibres,... que organitzen els comerços de la ciutat.

Però, tornem al tema. Les connecPromos. Provisionalment, les publicarem en entrades al blog, amb bànners, a les xarxes socials i, sobretot, als butlletins setmanals. Però, a curt termini, les podreu trobar tant en una secció pròpia de la web com a les webs que tindran els comerços dins de connecTerrassa, a més de tota la difusió que en farem via xarxes socials i butlletins setmanals, entre altres formes que ja anirem explicant.

I, anant al què us interessa;-) Les primeres connecPromos són:

CAN MALLORQUÍ: Per compres superiors a 50€ (tant anant a la parada del Mercat, com via online i a domicili), us obsequiaran amb una ampolla de vi rosat de la casa Mas Comtal. Termini: 30 de juny.

CRESOL RESTAURANT: Si hi aneu a menjar el Menú “Tastets” (consistent en un bon assortit de tapes de qualitat), us obsequiaran amb les postres, a escollir entre totes les que tinguin. El menú Tastets es serveix dijous nit, divendres dinar i sopar i dissabte dinar i sopar. Termini: 30 de juny.

 

 

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat