Per Nadal, connecTerrassa surt al carrer… amb més de vint sortejos!


9 de desembre de 2014 | Publicat per connecTerrassa | Etiquetes: Nadal, sortejos, dinamització | Temps de lectura: 1 minut

Arriben les festes, la gent surt al carrer, les botigues s’omplen de vida i nosaltres, què fem? Doncs, PER NADAL, CONNECTERRASSA SURT AL CARRER. Com? Molt senzill, els sortejos que cada primer dimecres de mes publiquem online, els trobareu dins de 24 dels comerços i locals professionals que formen part de connecTerrassa. Només caldrà que empleneu les butlletes que hem preparat per a l’ocasió i entrareu a participar en cadascun dels sortejos que organitzen els membres de connecTerrassa (mireu mapa i cliqueu sobre els comerços).

Quins comerços/professionals organitzen aquests 24 sortejos especials de Nadal 2014?

El Doll Bretó (C/ del Camí Fondo, 12), Ma Maison (C/ de la Rasa, 98), La Provença (C/ de la Palla, 19), Fupar (C/ Campiones Olímpiques, 36), Tina Prat (Raval de Montserrat, 60), Esthetica Natural (C/ Llibertat, 39), Espai del Descans (C/ del Nord, 105), Club 3Generacions (Ctra de Rubí, 60), El Confit (Pl. Vella, 17), Món Solidari (C/ de Jaume Canterer, 1), Fabra Finques (C/ Pare Llaurador, 56), La Botica de los Perfumes (C/ Iscle Soler, 2), 4 unces (C/ Isle Soler, 7), Tweed Idiomes (Pl. Salvador Espriu, 4), Sa Illa (Pl. Salvador Espriu, 3), Color Plus Terrassa (C/ Ausiàs March, 1), Sabors a Miquetes (C/ Galileu, 119), L'Enxaneta (Mercat de la Independència), Gamisans (Mercat de la Independència), Can Mallorquí (Mercat de la Independència), Parafarmàcia Nova (Pl. Nova, Local 5A), La Trobada (C/ del Teatre, 4), Bau House (Av. Jacquard, 1), Goccia Verde (Pl. del Triomf, 38).

Trobareu tota la informació sobre els sortejos de Nadal a connecterrassa.cat/nadal2014 i sobre els comerços/professionals que els organitzen entrant a connecterrassa.cat/comunitat i clicant sobre del logo de cadascú.

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat