Nova secció a connecTerrassa: Notíces


20 de octubre de 2014 | Publicat per connecTerrassa | Etiquetes: notícies, connecTerrassa | Temps de lectura: 1 minut

Ho diem constantment, i no ens cansarem de dir-ho, connecTerrassa és un projecte viu, en constant evolució, gens estàtic. Avui, fem un pas més i llancem una nova secció que creiem que serà molt útil: NOTÍCIES. Però, no són notícies genèriques sobre comerç i consum, són les notícies dels comerços, bar/restaurants i professionals que formen part de la Comunitat connecTerrassa.

Hem creat aquest espai perquè els membres de connec puguin comunicar-se més i millor. N'hi ha que ja tenen els seus blogs, les seves xarxes socials (sobretot, Facebook), els seus butlletins, fins i tot, però creiem que oferint aquest nou espai comú donarem a conèixer millor les moltes notícies i novetats que generen els comerços/professionals de la nostra ciutat i que massa sovint passen desapercebudes, sinó és pel boca-orella tradicional.

En fi, tot suma, i l'important és fer arribar el missatge. A partir d'ara, trobareu totes les notícies dels membres de connec en aquesta secció, i de forma individualitzada, en cada 'site' pròpia del vostre comerç/professional preferit.

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat