PETITS ET MAMANS Primer mercat d’artesania per a mares i nens

Petits et mamans

3 de desembre de 2014 | Publicat per Aina Romagosa | Etiquetes: Nanüts, Aina Romagosa, Knit i fet, fet a mà, artesà, handmade, fires i mercats | Temps de lectura: 4 minuts

PETITS ET MAMANS Primer mercat d’artesania per a mares i nens. 20 de desembre de 12h a 20h a Nanüts (carrer Vallhonrat, 31, Terrassa).

De mercats de Nadal n’hi ha a totes les ciutats, grans o petites. Aquella sensació de passejar badant, tocant i meravellant-se amb mil i un objectes que pensem que agradaran a una bona amiga, a aquell cosí, o a la parella. Ens agrada remenar, tafanejar i és clar, comprar.

A Terrassa, aquest any trobaràs un espai més on perdre’t tot buscant el regal que necessites, un mercat diferent, original, molt personal... Neix Petits et Mamans, el Primer mercat d’artesania per a mares i nens. Productes handmade especialment pensats per als petits (mantes de passeig, peücs, roba, joguines) i per a les seves mares (roba d’embaràs, bosses, bufs, colls, gorres), i fins i tot sessions de fotografia!

El dia 20 de desembre, a Nanüts (ja saps, “un espai tranquil per a mares inquietes”), hem organitzat, juntament amb Knit i fet, Petits et Mamans, un mercat amb més de 100 productes, tots fets a mà, respectant l’entorn i generant comerç de proximitat.

Totes les marques que hi participen fan un producte a consciència, cuidat al detall, original i únic. A part, al llarg de tot el dia hi haurà un espai de tallers i jocs per als menuts, on podran decorar la seva Carta als Reis, i a les 17:00h hem organitzat una lectura de Contes de Nadal.

Si vols ser diferent aquest Nadal, regala handmade, regala Petits et Mamans.

Hi participen:

DRESSMADRE

http://www.dressmadre.com

És una marca de samarretes per a embarassades. Els agrada unir el disseny, l’humor i una mica de transgressió ens els missatges, i se centren en la futura mare, “ aquella persona que està allà lluny, al final d’aquella gran panxa”.

GRANA BY ANITA VESK

www.anitavesk.com

Grana by anitavesk és una línea d'accessoris i joguines inspirades en la pedagogia Waldorf, que potencia els materials naturals i els interessos particulars de cada nen. Collarets de lactància, anelles Waldorf, mossegadors, granadures per a cotxets, clauers aptes per a bebès i molt més. Totes les granadures són de fusta de faig natural sense tractar provinent d'arbres cultivats per a la seva explotació forestal i repoblació. Grana està fet i pensat per satisfer el benestar de les mares i els seus fills.

SCARF & BUFF

http://scarfandbuff.blogspot.com.es/

Bufandes i complements artesans i únics fets amb llana de qualitat; creacions fetes amb la intenció de transmetre el caliu necessari. Pots trobar complements per a infants i per adults. Models clàssics i moderns, de colors vius i de colors més neutres.

LAMAIO

http://www.lamaio.cat/

Experiència i projecte personal d'inspiració artística pensada per als més petits i petites, principalment. La idea és oferir un producte únic i fet a mà. Lamaio fa complements per a bebès però també alguns pensats per les mares, sobretot.

THE LOVELY BOX

http://www.lacasitadeblanca.com/

www.thelovelybox.com

Caixa regal bescanviable per una sessió fotogràfica. Hi ha tres models: embaràs, parella i família.

ADICTAS AL HILO

http://www.adictasalhilo.com/

https://www.facebook.com/adictalhilo

Nines, disfresses i complements fets amb roba. Irresistibles les varetes

de fada...

SORONGO

http://www.sorongo.cat/

Sorongo és una petita marca de roba per a dones de totes les edats de producció molt limitada. Són peces de roba de línees senzilles que deixen lloc a les formes i als moviments del cos. La intenció és que siguin peces atemporals, que perdurin en el temps i als nostres armaris.

Com a creadora i dissenyadora, la marca Sorongo es compromet a fer servir materials de proximitat per la creació de les peces i a treballar amb persones establint un intercanvi just per les dues parts a tallers de confiança el més aprop possible.

SWEET MARSUPI

Bosses i motxilles de roba.

UNADEKAP

http://unadekap.blogspot.com.es/

Roba còmode per a nens i nenes.

KNIT I FET

http://knitifet.com/

Knit i fet és una marca de complements per a mares i nens, i de roba i objectes per la llar, fets íntegrament o parcialment amb ganxet.

__________

Aina Romagosa Bauzà

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat