Què són els cupons postsorteig?


 • Els sortejos que organitzen els membres de connecTerrassa es publiquen —com a norma general— cada primer dimecres de mes i els tenim 15 dies oberts, durant els quals tothom que ho vulgui pot participar-hi online (en algunes ocasions —ja ho esmentem a les condicions— són sortejos offline i/o cal complir amb algun altre requisit a banda d'inscriure's).

  Publiquem tota la informació dels sortejos a la secció sortejos. I, cada comerç/professional té publicat el seu propi sorteig a la seva pàgina dins de connecTerrassa (entrant a COMUNITAT podeu visitar tots els llocs web dels membres de connecTerrassa).

  Però, els sortejos no s'acaben escollint el/la guanyador/a i entregant-li el premi. De ben segur que és el més esperat i vistós, però a connecTerrassa, en moltes ocasions, utilitzem la figura dels CUPONS POSTSORTEIG.

  Un cop hem entregat el premi, si els comerç/professional organitzador del sorteig vol, enviem un correu electrònic a tots els participants d'aquest sorteig (per tant, públic potencialment interessat en els seus productes/serveis) i dels altres sortejos del mes, els agraïm a seva participació, els informem del nom del guanyador i els entreguem un cupó descompte, a consumir dins d'un termini tancat de temps. Aquest cupó es pot imprimir o mostrar en pantalla als responsables de l'establiment que ha organitzat el sorteig.

  Amb aquesta acció busquem dos objetius:

  1. De cara als participants, volem que tothom hi surti guanyant alguna cosa, no només qui s'emporta el premi principal.
  2. De cara als comerços/professionals organitzadors busquem connectar-los amb el seu públic potencial.

  Vols rebre connecTerrassa al mòbil? Aquí t'expliquem com.  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat

  Afegeix un nou comentari

  Promocions connecTerrassa

  Registra't i estigues informat!

  Registra't i t'enviarem la millor informació sobre els comerços i professionals de Terrassa (usuaris) o sobre el projecte connecTerrassa (comerços/professionals)

   

  Ets un usuari?
  Registra't aquí.

   

  Ets un comerç?
  Registra't aquí.

  Objectiu de ConnecTerrassa

  connecTerrassa vol donar VISIBILITAT a les petites empreses de Terrassa, fomentar les promocions el màxim d’innovadores i DINAMITZAR la relació comerç-consum a través del màrqueting digital, a més d’oferir INFORMACIÓ de qualitat sobre tendències en consum i altres SERVEIS que puguin interessar als nostres clients.