Qui ha guanyat el sorteig del lot de productes Cantapip?


25 de abril de 2014 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: #connecCantapip, premi, sorteig, concurs, dinamització | Temps de lectura: 1 minut

Ja tenim guanyadora del sorteig de productes infantils de la marca terrassenca Cantapip. L’afortunada és: Marta Bosch! Moltes felicitats, Marta! Ens posarem en contacte amb tu per a escollir models, talles i llocs de recollida del lot de productes que t’ha tocat.

Estem molt contents de la resposta que ha tingut el sorteig. En quatre dies hem rebut 80 inscripcions, que no està gens malament.

A més, hem invertit el preu d’un parell de cafès en publicitat a Facebook, que ens ha reportat un 36% més d’inscrits en 24 hores (vam acotar molt el públic a qui ens dirigíem, entre les 13h del dijous i les 13h del divendres). Si sou dels que vau arribar al sorteig un cop vist l’anunci a Facebook, ens agradarà molt saber la vostra opinió!

I, com que ens agrda que el màxim de gent hi surti guanyant, tots els que heu participat al sorteig tindreu una grata sorpresa dilluns o dimarts que ve. Esperem que us agradi;-)

ConnecTem #comerçTRS amb #consumTRS

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat