Tina Prat: “Hem detectat interès, hi ha molt desconeixement i la gent pregunta constantment”

Interior de Tina Prat, saló de bellesa especialitzat en alta imatge personal i tractaments corporals ecològics

20 de agost de 2014 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: Tina Prat, perruqueries, salut i bellesa, entrevista, connecTerrassa | Temps de lectura: 4 minuts

Perruqueria ECO i tractaments estètics naturals, dos en un, productes exclusius que no trobarem a molts quilòmetres a la rodona, un disseny impecable, en ple centre comercial de Terrassa i a preus ajustats. En resum, productes i servei de qualitat, amb consum responsable i a bon preu. Què més podem demanar? Això és Tina Prat, un saló de bellesa especialitzat en alta imatge personal i tractaments corporals ecològics. Al darrera d'aquest projecte hi ha la Cristina, terrassenca d'origen, amb anys d'experiència al ram —va muntar dues perruqueries durant la seva estança a Menorca— es llança, ara, amb un negoci exclusiu a la nostra ciutat: no trobarem cap altra perruqueria 100% ecològica a Terrassa.

Tot just ara fa un mes, el 18 de juliol s'inaugurava Tina Prat, al Raval de Montserrat, 60, davant del Mercat de la Independència. Tradició i tendència es donen la mà, en una imatge gràfica que diu molt dels temps que estem vivint, on el consum responsable i el tracte personalitzat van guanyant valor.

La Cristina s'ha llançat a aquesta prometedora aventura professional d'una forma autodidacta. “No havia estat mai clienta d'una perruqueria ecològica” però, m'ho deixa molt clar: “tenia la idea, vaig estar informant-me per Internet i vaig topar amb la marca que més s'adequava al què buscava: Davines”. I, afegeix: “a les perruqueries, en general, hi ha molt producte químic, volia que fos una cosa més natural. A Tina Prat només utilitzem productes orgànics, fets amb plantes, amb verdures,... i tots els envasos són biodegradables”. Fins al punt que, si et compres un xampú a la seva perruqueria, que sàpigues que, un cop net, pots reutilitzar-lo per a posar-hi aliments, oli per exemple.

Quant a personal, a Tina Prat hi treballen tres noies, dues a perruqueria (comptant-hi la pròpia Cristina) i una esteticista. A banda dels serveis propis que trobem en qualsevol perruqueria, amb l'especificitat d'utilitzar exclusivament productes d'origen orgànic, també podem comprar —empaquetats o a granel— tota la gama de productes de la marca Davines, que a Terrassa només trobarem en aquest saló de bellesa.

La voluntat de cuidar la pròpia salut, tal i com ja fem amb l'alimentació, però ara també tenint cura de la nostra pell, el respecte pel medi ambient i pels els animals (els nostres productes no s'han tastat amb animals)”, així defineix l'interès que hi ha en la seva clientela per aquest tipus de productes i serveis. I, sembla que el camí és l'encertat, aquest primer mes de vida ha estat molt positiu, no han parat de treballar. I, més important, “hem detectat molt interès de la gent, hi ha desconeixement i la gent pregunta molt”.

Molta gent es deu preguntar si el fet d'utilitzar aquest tipus de productes encareix el servei. La resposta, segons em comenta la Cristina, és no. I, puntualitza, “hem ajustat molt els preus”, i afegeix: “per ser una perruqueria de qualitat i situada al centre, tenim uns preus molt d'acord amb la resta de perruqueries”.

La clientela de Tina Prat és molt variada, el què si que queda clar aquests primeres setmanes és l'origen, “el 90% són gent que viu a prop o es belluga pel centre i passa per davant del meu local”, afirma. I, aquí rau una de les lliçons que va aprendre a Menorca. Mentre la perruqueria que va obrir a la platja va funcionar molt bé, l'altra que va obrir a l'Illa va patir un problema que no ha volgut repetir: la ubicació. “No passava gent, quedava apartada dels carrers transitats tant per vianants com pels cotxes, va ser un error, aquesta vegada tenir molt clar que l'havia de situar en un lloc cèntric, comercial i de pas”, puntualitza.

El disseny impecable del local ha estat obra d'en David Farell de F-Project Disseny —un altre professional que ha entrat a formar part de connecTerrassa i de qui parlarem els propers dies—, que ha centrat l'estructura amb la fusta com a material principal perquè “buscàvem no haver d'utilitzar plàstic, per seguir la línia orgànica del projecte”, explica.

A tot plegat, cal destacar la important presència digital de Tina Prat, amb una forta estratègia via web i xarxes socials (Facebook, Instagram i Pinterest), a la que cal sumar-hi des d'ara mateix la seva 'site' dins de connecTerrassa, on mensualment hi trobarem promocions exclusives, com aquesta del mes d'agost.

Ull amb Tina Prat, un nom molt adequat per a crear marca en cadena. La propera, a Barcelona? El temps ho dirà;-) De moment, a gaudir-la a casa nostra, Terrassa!

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat