Valoració: 
Encara sense vots
Presentació: 

En els darrers anys els canvis socials, econòmics i legislatius, fan que cada vegada sigui més important tenir de la mà uns bons professionals que ajudin a prendre les decisions més adequades.

Amb aquest objectiu va néixer Activa Consultoria per acompanyar al client en la seva trajectòria empresarial, i ajudar-lo a créixer.

La nostra especialitat és en l'Assessorament Fiscal, Laboral, Financer i comptable d'autònoms, professionals, pimes i també recerca de l'optimització fiscal i de patrimoni de particulars.

D'altra banda, també oferim tot un servei de Consultoria tecnològica, buscant la solució més adequada als clients en funció de la seva mida i necessitats. Tenim programaris especialitzats en facturació, en gestió d'expedients i gestió documental, ERP per a autònoms i pimes, així com també solucions específiques per a gestionar les nòmines a l'empresa amb el nou sistema Creta, factura electrònica amb comunicació directa a l'Agència Tributària ...

L'excel·lència en la gestió necessita sistemes d'informació que facilitin la gestió diària de l'organització i que permetin la modelització i anàlisi de les dades. Ajudem als nostres clients en el seu camí cap a l'excel·lència a través de la implantació de quadres de comandament, sistemes de datawarehouse, datamarts, models de reporting operacional i analític, definició d'arquitectures i plans estratègics.

La nostra prioritat és el client i el nostre principal objectiu és assessorar en la gestió de la seva empresa buscant sempre l'excel·lència i l'optimització dels recursos per a una major rendibilitat.

Amb aquesta finalitat posem a disposició del client tot el nostre coneixement i experiència (més de 20 anys d'experiència en el món de la consultoria empresarial) per prendre la millor de les decisions, i amb una formació contínua i especialització per adaptar-nos als nous temps.

Informació productes o serveis: 

Activa Consultoria, dóna serveis als emprenedors, autònoms i empreses en l’assessorament Fiscal, Laboral, Comptable i Financer, amb l’objectiu principal d’optimitzar els recursos, per reduir costos, aconseguint una major rendibilitat. També en l'anàlisis, selecció i implantació de Software de gestió més convenient per a cada negoci.

Per a mes informació sobre tots els serveis que oferim, entreu aquí.


Carrer Manresa, 68
08226 Terrassa Barcelona
931059583

De dilluns a divendres: de 9:30h a 13:30h.

Tardes visites concertades.


 Web Facebook Instagram Twitter Linkedin