Valoració: 
Encara sense vots
Presentació: 

Boudoir Sexshop neix fruit d'una llarga carrera comercial i empresarial de més de 20 anys, amb la intenció d'oferir una botiga eròtica en línia elegant, sensual, molt atractiva i amb uns preus i serveis molt molt competitius.

Sexshop Boudoir, a més, compta amb uns col·laboradors molt experts en les diferents àrees de negoci, tant a nivell de disseny i programació com d'atenció al client, sense descuidar als seus distribuïdors de productes eròtics.

Finalment, esmentar la cura que té SEXSHOP Boudoir en la protecció de les seves dades, la discreció total en els enviaments del Sexshop, amb paquets totalment anònims sense cap tipus de menció a que s'envia des d'un Sexshop i l'ampli ventall d'agències que el client pot tria, amb lliuraments que es realitzen en 24 hores de les més ràpides que ofereixen les agències a les més econòmiques com correus que acostumen a trigar de 48 a 72 h.

Informació productes o serveis: 

A Sexshop Boudoir volen ser la botiga eròtica en línia de confiança i a la seva botiga en línia hi trobaràs més de 9.000 productes amb el millor servei i a bon preu.

Una botiga molt estructurada per les seves categories principals com ara:

  • Olis i lubricants, afrodisíacs, bondage, jocs, joguines eròtiques, llenceria, preservatius...

  • Filtres per a fabricants, preus...

La seva web està enfocada a l'atenció dels seus clients. Trobant en cada article les característiques d’aquest, aconseguint així que els seus clients puguin adquirir el producte que s'ajusti millor a les seves necessitats i a un preu molt econòmic.


Avinguda Lacetania, 6
08225 Terrassa B
937353557
654686831
  • Botiga en línia oberta les 24 h els 365 dies de l'any.
  • Atenció telefònica de 9.30 a 19.00 h.

 Web Facebook Instagram Twitter Botiga online Youtube

 Whatsapp 665663657