Valoració: 
Average: 5 (1 vote)
Presentació: 

Factor Mujer, és una empresa que va néixer el 2006 a Terrassa via online amb factormujer.com. Al cap de poc temps, va obrir una botiga física a la mateixa ciutat, i ara ja compta amb dues botigues una prop del centre de Terrassa i, una altra, al centre de Barcelona, a tocar del Passeig de Gràcia.

La nostra filosofia

Som una botiga que s'allunya dels sexshop convencionals, tant per l'elegància de les nostres botigues, com pel tipus de producte i servei que oferim.

Seleccionem personalment els nostres productes perquè compleixin amb els nostres requisits de qualitat i, a més, comptem amb professionals (sexòlegs i bones assessores) del sector per a assessorar als nostres clients, perquè no només trobin la joguina o producte que necessiten, sinó perquè gaudeixin de la seva sexualitat.

Informació productes o serveis: 

Enviem a domicili a Espanya i Portugal en 24 hores, totes les comandes que es fan abans de les 18:00h a factormujer.com d’un dia laborable. Garantim que surtin i, al dia següent s’entreguen.

També comptem amb la secció professional www.factorstock.com, per a professionals del sector de les botigues, assessores tuppersex, etc…

En ambdós portals venem a preus molt competitius i donem un bon servei, ja que tenim molt producte en stock per a poder fer els enviaments de forma immediata.

factormujer.com/blog/

 


Carrer de Galileu, 305
08224 Terrassa Barcelona
937875885

De dilluns a dissabte: de 10.00 a 14.00 h / 15.00 a 21.00 h.

Horari Personal Shopping (cita prèvia):

L'horari de Personal Shopping és un servei d'atenció personalitzada que s'ha de concertar amb temps, però tindran la botiga per a ells i podran contractar sexòlegs i personal Shopper especialitzat en productes eròtics.


 Web Blog Facebook Twitter Pinterest