Valoració: 
Average: 5 (1 vote)
Presentació: 

La Granja Catalana és un establiment històric de Terrassa i un autèntic referent entre els habitants de la nostra ciutat. 

Joan Aguilar pare va fundar la Granja Catalana el 28 de desembre de 1976 amb l'objectiu de  convertir-la en una granja de barri on els terrassencs hi poguessin prendre una xocolata o un suís, hàbits aleshores tan de moda a ciutats com Barcelona. Durant 40 anys la Granja no ha canviat mai de nom, la família Aguilar l'ha regentat durant dues generacions, i hi ha pocs terrassencs que no hi hagin entrat mai!

Des de l'any 2008, és Joan Aguilar fill qui porta la Granja, conservant i mantenint la tradició, però adaptant l'establiment als hàbits i necessitats d'avui en dia.

Informació productes o serveis: 

Servei de bar i cafeteria, esmorzars, dinars, sopars, entrepans i plats combinats. També hi podeu trobar biquinis de coca, cerveses d’importació, gintònics...  ah, i també les millors tapes de la ciutat!

Esporàdicament, la Granja Catalana organitza activitats culturals, i disposa d'una televisió gegant per a esdeveniments esportius de pagament.

Disposa de terrassa.

Accés per a discapacitats.

Indicat per als més menuts.

Pàrquing.


Plaça Mossèn Jacint Verdaguer, 21
Terrassa Barcelona
937888110

Entre setmana obren a les 7.15 h, en cap de setmana a les 8 h. Tanquen a les 23 h, excepte divendres i dissabtes que ho fan a les 0 h

Vacances 2015: tancat del 9 al 30 d'agost.
Granja Catalana Pertany a la comunitat de Canal Gastronomia