Valoració: 
Encara sense vots
Presentació: 

L'Hotel Don Candido, inaugurat l'any 1992, s'ha convertit en l'hotel de referència al Vallès. En motiu del 25è aniversari s'han reformat íntegrament les habitacions i les sales, passant a esdevenir un complex modern i acollidor, amb capacitat per a tot tipus d'esveniments familiars o de negocis.

Informació productes o serveis: 

L'hotel disposa de 110 habitacions exteriors, insonoritzades, climatitzades i completament equipades.

A la planta baixa, s’hi troba el Restaurant MUN Cuina Evocativa, que ofereix una àmplia oferta gastronòmica com el menú del dia, el menú de cap de setmana, el menú degustació i la carta de temporada. També ofereix menús de grups i menús per a celebracions i casaments.

L’especialitat de l’hotel són els esdeveniments multitudinaris, tant familiars com d’empresa, que es celebren en alguna de les 9 sales (de 10 fins a 600 persones). Aquests espais flexibles, funcionals i moderns, s’adapten perfectament a qualsevol de les necessitats del client, assegurant l’èxit de tots els esdeveniments.

Cal destacar el centre de bellesa i salut OQUO, situat a la 6a planta, un centre d’estètica, amb perruqueria, gimnàs, solàrium, massatges, depilació i tractaments facials i corporals.


Rambleta Pare Alegre, 98
08224 Terrassa B
937333300

Obert tot l'any


 Web Facebook Instagram Linkedin Youtube