Valoració: 
Average: 4.5 (2 votes)
Presentació: 

Mona Lisa Terrassa (també, botiga on line) té per objectiu arribar al major públic possible oferint els serveis més complerts i competitius del mercat.

Què ens preocupa dels nostres clients? La seva imatge, la cura del cabell i l'estètica per a obtenir resultats òptims en el seu benestar corporal.

Tots els clients són importants per a nosaltres i, per això, oferim tècniques noves i tendències, així com ofertes especials per atraure clients i, així, fidelitzar-los al nostre centre.

Els productes en què confiem per a oferir els millors serveis en Perruqueria i Estètica respecten la cura, s'adapten a cada persona oferint una alta qualitat per a tothom. Els professionals de Mona Lisa són experts en els productes i tècniques per a l'aplicació d’aquests, per la qual cosa resultats estan garantits.

Estem ubicats al centre del Vapor Gran, zona cèntrica i de vianants, accessible per a tots els clients a l'hora d'aprofitar la visita que puguin fer al centre, així com altres avantatges que el nucli urbà de Terrassa li pot oferir.

La nostra gamma de serveis és molt àmplia, completa i d'alta qualitat perquè els clients trobin tot el que necessiten per a la seva cura corporal, des d'un Tractament Lifting per al cabell, postissos i packs per a núvies, fins a massatges del món com poden ser el Chakra Stone, la Xocolateràpia, l'Ayurveda o, fins i tot, el típic massatge anticel·lulític. Tot al millor preu i qualitat.


Passeig Vapor Gran
08221 Terrassa B
937316343

De dimarts a divendres: De 10:00h a 20:00h.

Dissabtes: De 9:00h a 14:00h.


 Web Blog Facebook Instagram Twitter Linkedin Botiga online


  • Sorteig d'un val descompte de 5€ en perruqueria i estètica [Mona Lisa Terrassa]