Natàlia Molina LópezValoració: 
Encara sense vots
Presentació: 

Natàlia Molina és terapeuta i massatgista, afincada a Vacarisses. Exerceix la seva professió tant a domicili com en centres especialitzats, com pot ser l'Espai Sacra (carrer de la Independència, 95. Terrassa).

L’any 1994 va estudiar el seu primer curs de reflexologia podal que, posteriorment, va ampliar amb el Mètode Original Ingham a l'institut internacional de reflexologia. Aquell mateix any va iniciar naturopatia al Heilpraktiker Institut.

També s'ha format en altres tècniques, no menys importants, com les Flors de Bach, aromateràpia, quiromassatge, drenatge linfàtic...

L'any 2009 el massatge infantil va produir una profunda comprensió sobre la importància del tacte i el llenguatge no verbal per crear un espai de seguretat i confiança en el moment del massatge.

Concep el massatge com una dansa entre dues ànimes. «És un moment molt íntim i sagrat en el qual la pell que toques s'obre com una flor a la teu tacte Amorós i ella mateixa et guia cap a on estan els nusos i bloquejos».

Es produeix un encontre màgic on s'alliberen moltes emocions i cuirasses. Per això és tan important que la persona que hi vagi a rebre el massatge senti que entra en un espai on es pot desconnectar de la realitat del món i que, per aquest espai de temps, es pugui connectar de nou amb ella mateixa i amb les seves necessitats.

El massatge li ha donat l'oportunitat de connectar-se a través del tacte amb l'ànima de l’altra persona i connectar amb el que necessita.

Informació productes o serveis: 

REFLEXOLOGIA FACIAL

És una tècnica de massatge que consisteix a pressionar lleument amb els dits sobre determinats punts reflexos del rostre.

A nivell estètic s’aconsegueix un efecte més jove sobre el rostre aconseguint una pell més tersa i suau. La seva aplicació produeix un “efecte lifting” ajudant a reafirmar els músculs facials. Gràcies a l’ACTIVACIÓ DE LA MICROCIRCULACIÓ la pell està més oxigenada i hidratada i es redueixen i prevenen les fines línies d’expressió i les arrugues. També té un efecte purificador en la mateixa perquè ajuda a eliminar toxines ajudant a combatre l'acne.

A nivell físic és eficaç en el tractament de l'estrès, insomni, hiperactivitat, pèrdua memòria, problemes musculars i posturals, problemes cerebrals, hormonals, etc.

Durada: 40 minuts.

MASSATGE NEUROSEDANT AMB AROMATERÀPIA

Massatge que es realitza a qualsevol àrea del cos. Els olis essencials en contacte amb la pell desperten tots els sentits i van directes al torrent sanguini desencadenant una sèrie de reaccions estimulant el sistema nerviós, endocrí i limfàtic estimulant així el nostre sistema immunitari i aportant una profunda relaxació, retornant-li al cos la capacitat innata de restablir el seu propi equilibri.

Durada: 30 minuts.

“INHALA, ABSORBEIX EL PERFUM DELS OLIS I ABANDONA'T A LA SAVIESA DEL TEU COS PER RESTABLIR ELS CIRCUITS ENERGÈTICS BLOQUEJATS, RECUPERANT AIXÍ LA TEVA ENERGIA VITAL”

MASSATGE RELAXANT PROFUND

És un massatge molt lent que permet accedir a les capes més profundes de la musculatura i a través de la respiració conscient alliberar nusos, contractures, bloquejos físics i/o emocionals que bloquegen el lliure fluir de l’energia vital.

Permet habitar amb consciència el punt de dolor i alliberar-ho d’una manera menys agressiva i més respectuosa cap al múscul permetent així canviar la memòria cel·lular de dolor a benestar.

“REGALA’T UN MOMENT NOMÉS PER A TU, RESPIRA I TORNA A RECONNECTAR AMB EL CENTRE DE CALMA I BENESTAR DEL TEU COS I LA TEVA ÀNIMA”.

Durada: 45 minuts.

MASSATGE CRANI-FACIAL

Massatge que es realitza en la part superior de l’esquena, coll i espatlles, així com en el cuir cabellut i rostre. A través del massatge profund iintens, la digitopuntura i la aromateràpia… aconseguim una relaxació profunda del sistema nerviós i de tota la musculatura, alliberant bloquejos físics, emocionals i també calma la nostra ment.

Durada: 30 minuts.

REFLEXOLOGIA PODAL

És una ciència que es basa en el principi que existeixen zones reflecteixes en tot el peu, les quals corresponen a la majoria d’òrgans, glàndules, funcions i zones anatòmiques del cos. A través d’aquest massatge podem retornar a l’organisme el seu equilibri natural. Té un efecte vascular, limfàtic i energètic ajudant a alliberar estrès, tensió, millorar el sistema nerviós, circulatori…

També per a bebès i nens!

Durada: 45 minuts adults. Nens de 25 a 30 minuts.

TÈCNICA METAMÒRFICA O PRENATAL

És una tècnica que es practica a través de suaus carícia en el peu, les mans i el cap, que és on es troben reflectides les 40 setmanes que passem en l’úter matern.

Està indicada per a qualsevol bloqueig que tinguem a nivell físic (estats nerviosos, insomni, concentració mental, restrenyiment…), a nivell psíquic (depressió, ansietat…), a més de problemes menstruals, hormonals, *fibromialgia, etc…

Molt útil en nens i embarassades… ja que ajuda al nen en els seus diferents processos vitals així com en l’embarassada afavorint el vincle entre mare i fill.

Durada: 45 minuts. Nens: 15 a 20 minuts.

 

Truca, expliques el que et passa, concerteu una primera entrevista i busqueu l'eina que més et pugui ajudar, et sembla bé?

PER CONCERTAR DIA I HORA TRUCAR AL: 664 62 17 02. Natàlia Molina
 


Carrer de la Independència, 95
08225 Terrassa Barcelona
664621702

Truca’m, m’expliques el què et passa, concertem una primera entrevista i busquem l’eina que més et pugui ajudar, et sembla bé?


 Facebook

 Whatsapp 664621702