Omquiro
Av. Madrid, 101 - 08227 - Terrassa - Barcelona
9353784 89 651916039

Presentació: 

La petita història de la Ruth Mª Abenoza i Omquiro:

Des de ben petiteta, amb només tres anys, la Ruth ja va sentir la passió pel quiromassatge, una passió transmesa pels seus pares.

Al llarg dels anys, el seu pare, Joaquín, li va anar ensenyant la seva tècnica (la de l'acadèmia AMACVI, considerada la millor per la Ruth Mª), però ella no en va fer cas del tot i es va anar apuntant a diferents llocs, tot i que finalment es va adonar que allí era impossible trobar aquella màgia que emanava de les mans del seu pare.

Finalment, i desprès de la promesa feta a Joaquín abans que aquest morís, la Ruth Mª va anar a l'AMACVI i els resultats van ser sorprenents, aconseguint que de les seves pròpies mans emanés també aquell do màgic del seu pare, encara que sense els seus anys d'experiència.

Aquest do (tot un art, realment) ha estat sempre el petit diamant de la Ruth Mª, una joia que ha anat polint amb hores d'estudi i de reciclatge, molts massatges i també amb molta il·lusió.

Omquiro va nèixer l'1 d'octubre de l'any 2014, sempre amb el recolzament del marit de la Ruth, el quiromassatgista terapèutic Àlex Romeu Velasco, la seva mare, Maria Mercedes Martínez Egea, i evidentment, amb la inspiració del seu pare, Joaquín Abenoza Raluy.

 


Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat