6 productes de temporada que podem trobar a Potpetit Queviures


  • Etiquetes: Castanyada | Temps de lectura: 1 minut

    Recuits de drap de Fonteta: un postre làctic típic català molt apreciat per la seva cremositat. Incomparablement deliciós.

     

    Ingredients per als panellets: Farina d'ametlla, pinyons de Castella, ametlla en granet, ametlla en palet, coco ratllat, fideus de xocolata...

     

    Xocolata desfeta: Tenim les tradicionals rajoles de xocolata a la pedra de la casa Creo amb canyella i també amb vainilla, xocolata en pols de la casa Solé per fer desfeta, cacau en pols de Casa Salinas també per fer amb llet i en tres versions diferents: amb espècies, amb cafè i amb núvols i xocolata. I, tot plegat, ho podem acompanyar de melindros o pa de pessic.

     

    Polvorons: De la casa El Patriarca, tot un emblema del sector. Comencem amb la temporada amb 4 referències: el clàssic d'ametlles, el bombó banyat amb xocolata, el de llimona i el de xocolata.

     

    Mel, mató i codonyat: Mel del Moianès sense coure i de tipus diferents i orígens, mató de llet de cabra fet a Ullastrell, i codonyat de Santa Teresa supertendre. A banda, per suposat, de poder-ho combinar amb diferent fruita seca...

     

    Pastes Sanmartí, per inaugurar la temporada de fer sopes: Una pasta artesanal i única feta només amb dos ingredients: la millor sèmola de blat dur ambre  i aigua termal de Caldes de Montbui. Sense ous ni conservants.

    Afegeix un comentari

    Vols formar part de la nostra comunitat?

    Clica aquí!

    Registra't a connecTerrassa!

    Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

    Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat