Andoni Leiva (musicoterapeuta): «La sonoteràpia són sessions individuals que faig amb bols tibetans i el combino amb un massatge anomenat TNDR (tècnica natural desbloquejant regenerada)»


 • Etiquetes: entrevista, Esthetica Natural | Temps de lectura: 5 minuts

  dimarts, 12 març, 2019 - 16:00

  Cada dimecres, de 19.00 a 20.00 h, Esthetica Natural organitza sessions de meditació guiada amb bols tibetans, de la mà d’Andoni Leiva (musicoterapeuta). N’hem parlat amb ell per a conèixer més i millor en què consisteix.

   

  connecTerrassa- Situa’ns, qui és Andoni Leiva i quins serveis ofereixes a Esthetica Natural?

  Andoni Leiva- Sóc una persona que fa 10 anys vaig donar un canvi radical a la meva vida laboral. Era electrònic industrial i tenia la meva pròpia empresa, però no podia més amb l'estrès i l'ansietat que em provocava aquesta forma de vida on tot és urgent.

  Després d'un fet traumàtic en el qual gairebé perdo la vida provocat per un atac d'ansietat, vaig decidir canviar radicalment i estudiar un màster de Musicoteràpia.

  Des de sempre he estimat la música i he tocat instruments de percussió. Arran d'aquests estudis vaig poder connectar amb la meva veritable vocació i conèixer en profunditat els beneficis de la música i més concretament els bols tibetans, gongs i instruments ancestrals. També m'he format en Reiki, Bioenergètica, mindfulness i meditació.

  Actualment em dedico totalment a fer concerts, sessions individuals de sonoteràpia, tallers, meditacions...

  Per cert, vaig néixer a Bilbao i des de fa 2 anys estic feliçment vivint a Sitges.

  Des de fa ja més d'un any tinc la gran sort de col·laborar amb una gran professional, la Cecília d’Esthetica Natural, a Terrassa.

  Faig tots els dimecres sessions individuals de sonoteràpia i massatge desbloquejant i descontracturant. I, acabo la jornada de 19.00 a 20.00 h amb una meditació amb bols tibetans. Puntualment faig concerts i tallers.

   

  cT- En què consisteixen les sessions que organitzes cada dimecres a Esthetica Natural? Com funciona aquest servei?

  AL- A la sessió de meditació amb bols tibetans preparo prèviament un tema per compartir, com pot ser la gratitud, el perdó... i, en la primera part de la meditació exposo aquest tema i hi reflexionem.

  A la segona part, sense deixar l'enfocament del tema, jo em disposo a tocar els bols tibetans i la gent es tomba o s’asseu amb els ulls tancats i amb plena consciència en els sons relaxants dels bols. La sonoritat produïda per aquests instruments tibetans indueix a un profund estat de relaxació, creen un ambient de calma i pau i de forma natural s'afavoreix la meditació. Finalment, compartim entre tots i totes les experiències viscudes.

   

  cT- Com funciona una sessió de sonoteràpia? I, per a quines patologies pot servir?

  AL- La sonoteràpia són sessions individuals que faig amb bols tibetans i el combino amb un massatge anomenat TNDR (tècnica natural desbloquejant regenerada).

  El client es tomba a la llitera i, en funció del dolor o la patologia que presenta, li aplico un massatge a la zona afectada i en la línia de meridians corresponent. Sempre acompanyada de la sonoritat dels bols tibetans posats a sobre o al voltant del cos, aconseguint una relaxació i una harmonització a nivell mental i corporal.

  Aquesta teràpia està recomanada per a:

  • Tot tipus de dolors articulars i musculars (esquena, coll, espatlles...).

  • Millora els símptomes d'estrès i ansietat.

  • Millora els problemes d'insomni.

  • Equilibra i harmonitza cos, ment i emocions.

   

  cT- A quines persones els pot interessar venir a una de les teves sessions? I, què els recomanaries si tenen dubtes…?

  AL- Les sessions de meditació les recomano a tothom que vulgui tenir un moment de pau mental i deixar per una hora l'estrès del dia a dia. A més, sempre aprenem alguna cosa en el tema que tractem que ho podem aplicar a la nostra vida per millorar.

  Els massatges també els recomano per regalar-te a tu mateix una hora de salut, tant si et fa mal alguna cosa com si només vols relaxar-te i sentir pau interior.

  Per acabar m'agradaria fer una reflexió, tots i totes diem que el primer i el més important és la salut, però en general no som coherents perquè sempre deixem la nostra salut per l'últim, quan ja no podem més. Et recomano que no esperis a estar molt malament, inverteix temps i diners en la teva salut i benestar, és la millor inversió.

  Si voleu apuntar-vos a alguna de les activitats que faig a Terrassa o teniu algun dubte del que he explicat, podeu trucar al centre Esthetetica Natural: 937 35 62 34 o 606.068.993.

  Vull agrair a la Cecilia que compti amb mi com a col·laborador d'un centre tan professional com és Eshetica Natural, a tots i totes els clients que vénen a les meves activitats i a tu Marc i a connecTerrassa per aquesta agradable entrevista.

  Una forta i amorosa abraçada!

  --

  MÉS INFORMACIÓ:

  s connecTerrassa:

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat