Ballet de Catalunya apropa la dansa a 1.400 nens de Terrassa


 • Etiquetes: Ballet de Catalunya | Temps de lectura: 2 minuts

  dimarts, 11 desembre, 2018 - 17:45

  La companyia resident al Centre Cultural de Terrassa, el Ballet de Catalunya, té com un dels seus principals objectius apropar la dansa a tots els públics. Amb aquesta finalitat ha realitzat un taller per a infants amb un gran èxit de participació i ofereix aquest Nadal un Curs Intensiu de Ballet per a estudiants de dansa amaters i de formació professional.

  UN TALLER PER A INFANTS

  El Ballet de Catalunya ha encetat, juntament, amb CIMA i el Centre Cultural Terrassa, el programa Exploradors de la dansa. Uns 1.400 nens i nenes de diferents escoles de la ciutat han fet un taller previ a un espectacle de dansa que apropa als més petits al procés de creació d’una obra de ballet amb la intenció que tinguin més elements per poder gaudir posteriorment d’un espectacle real final de ballet.

  En el taller, els infants participants han tingut l’oportunitat de conèixer a fons les històries del repertori, han vist escenografies, els efectes de llum, els ballarins en actiu..., i fins i tot, han pogut practicar el ball.

  De Terrassa per a tot el país

  El Ballet de Catalunya és la primera companyia professional de dansa clàssica, neoclàssica i contemporània de Catalunya. Dirigida per Leo Sorribes i Elías García, té la seva residència al Centre Cultural Terrassa des de 2017, i que compta actualment amb un elenc de 34 joves ballarins de 9 nacionalitats.

  La companyia té la voluntat d’omplir un buit al nostre país de tenir un referent clar i amb el que s’identifiqui a Catalunya com a focus de creacions de primer nivell de la dansa. I vol donar l’oportunitat als joves ballarins del nostre país de poder optar a formar-ne part, evitant així la constant fuga de talent català i espanyol cap a companyies internacionals.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat