Begoña Parrado (Cantapip): “Abans d’obrir la botiga, els terrassencs coneixien els nostres productes però no sabien que nosaltres n’érem els fabricants i distribuïdors”


divendres, 27 gener, 2017 - 17:30

ENTREVISTA | Begoña Parrado és il·lustradora i propietària de la marca Cantapip, de productes infantils populars (samarretes, tasses, imants, xapes i cantapips musicals, entre altres). Aquest mes celebra el 1r any de vida de la botiga física (Passeig del Comte d'Ègara, 6 (Galeries, local 2 i 3). La botiga en línia ja té més recorregut. Aprofitant aquesta efemèride hem volgut fer-li unes breus preguntes, amb sorpresa final inclosa;-)

connecTerrassa.- El dia de Sant Jordi del 2014 vam publicar una entrevista on ens explicaves detalladament què és Cantapip. Quins canvis ha viscut des de llavors?

Begonya Parrado.- El fet d'obrir la botiga ha fet que ens descobreixi molta gent de Terrassa que, tot i que ja coneixia i comprava els nostres productes, ho feia sense saber que els que fabricants i distribuïdors érem nosaltres.

Ha estat molt enriquidor arribar directament al consumidor final, escoltar les seves opinions, propostes... Però, sobretot, veure com cada dia han anat venint més clients i que la majoria han tornat a comprar.

CT.- Quins productes trobem a Cantapip?

BP.- Productes per nens inspirats en el cançoner infantil català. Samarretes i clauers musicals amb les lletres i partitures de cançons com el Sol solet, el Cargol treu banya, La lluna la pruna...

També, tasses de les cançons i una línia Castellera que, a part de tot això, també té xapes i imants...

CT.- A quin públic van dirigits els productes de Cantapip? A qui li poden interessar?

BP.- Per nadons i nens des dels 6 mesos i fins a 12 anys i fem la línia castellera també per adults.

És una col·lecció enfocada a les famílies que vulguin adquirir o regalar un producte infantil diferent, divertit i una mica didàctic.

Els Cantapips (clauers musicals) també agraden molt a les escoles i llars d'infants que els fan servir com a material complementari pel desenvolupament musical auditiu dels infants.

CT.- Explica’ns una anècdota que hagis viscut el primer any de vida de la botiga física.

BP.- A l'hora de les escoles ens hem convertit en l'atracció principal de les Galeries del Passeig! Tenim un expositor a la porta amb Cantapips penjats i, quan passen els nens, tots es volen parar allà a escoltar les cançons!

CT.- Ens has comentat que volies oferir una sorpresa per tothom qui llegeixi aquesta entrevista per celebrar el 1r aniversari. En què consisteix?

BP.- Cliqueu al botó de sota i us enviarem un VAL DESCOMPTE del 30% aplicable en qualsevol compra que feu al llarg del febrer del 2017, venint a la nostra botiga (Passeig del Comte d'Ègara, 6 (Galeries, local 2 i 3).

Clica AQUÍ aconseguir el val descompte

Vols rebre connecTerrassa al mòbil? Aquí t'expliquem com.Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat

Afegeix un nou comentari

Promocions connecTerrassa