Carina Cerezo (Sakura): “A la zona del Vallès hi ha pocs espais com el nostre. Volem convertir-nos en referents del sector”


 • Etiquetes: salut, salut i bellesa, entrevista | Temps de lectura: 2 minuts

  dijous, 27 setembre, 2018 - 11:45

  Sakura, la darrera empresa que ha entrat a tenir local al cèntric carrer de la Palla, és un centre de teràpies i formacions naturals destinades a tot tipus de públic. Aquest projecte, encapçalat per la Carina Cerezo, ha estat situat durant 10 anys a l’avinguda de l’Abat Marcet. La nova i cèntrica localització permet a Sakura “apropar els nostres serveis a nous clients ja que aquest és un carrer emblemàtic i especial, tothom el reconeix”, tal com ens ha assegurat.

  Aquest centre basa els seus serveis en tres clares branques: les teràpies naturals, les formacions (de registres akashics, reflexoteràpia podal, coaching o PNL) i la venda de productes naturals com olis o espelmes. A part, també existeix l’opció d’assistir a algunes de les xerrades o tallers que es fan a Sakura un o dos cops al mes. A partir del novembre Sakura engega formació professional de Coaching i PNL.

  L’espai compta amb 9 professionals de teràpies naturals i amb col·laboradors externs que hi van puntualment. Un d’aquests col·laboradors és OTONAC Mandala, membre de la comunitat de ConnecTerrassa. Sakura ofereix articles seus però, a més, la Mª Carmen López d’Otonac hi fa sessions de registres akashics, tant individuals com grupals en cursos d’un sol dia.

  A més, Sakura també disposa d’una prestatgeria amb llibres relacionats amb les diferents teràpies que s’hi tracten. La Carina destaca el paper que té la nostra ciutat en aquest àmbit: “no ens n’adonem que aquí, a Terrassa, tenim autèntics craccs de la matèria, com serien els escriptors Núria Guinart, Raül M. Plaza o Manel Mejías”.

  La intenció de Sakura és convertir-se en un centre amb molta oferta i projecció. A la zona del Vallès hi ha pocs centres que ofereixin formació, teràpies i vendes al mateix temps. “Nosaltres volem que la gent vingui a buscar a Sakura Terrassa el que normalment van a buscar a centres especialitzats de Barcelona. Som ambiciosos i volem convertir-nos en referents del sector a la zona”, afirma Cerezo.

  Així mateix, explica que els beneficis que tenen les teràpies naturals són molt clars. “El que pretenem amb aquest tipus de “tractaments” és que la gent comenci un canvi des de la introspecció, des de l’autoconeixement. Nosaltres donem les eines, però és feina d’un mateix el fet de treure les fortaleses i millorar les relacions amb el seu entorn; per tant, busquem l’origen del problema i el combatem”. “El nostre objectiu no és arribar al màxim de gent possible, sinó arribar a molts cors, que la gent que vingui tingui resultats clars”, conclou Carina Cerezo.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat