"Com em pot beneficiar Google My Business?", per Xavier Escolano [Punctum Studio]


 • Etiquetes: connecFormació | Temps de lectura: 4 minuts

  dimecres, 9 març, 2016 - 19:00

  Apunta't al taller de posicionament local amb Goolge My Business i Street View del DILLUNS 29 d'abril!

   
  OPINIÓ | A qui va dirigit Google My Business?

  La pròpia pàgina de Google My Business ja ho diu en el seu títol:

  "Fes que el teu negoci aparegui a Google de franc"

  És a dir, Google My Business està pensat per a beneficiar enormement tot tipus d'empreses, ja siguin comerços amb adreça física o bé marques comercials i / o empreses que no atenen directament al públic, augmentant enormement la visibilitat i el posicionament orgànic a internet.

  Totalment de franc.
  A Google My Business es pot donar d'alta qualsevol tipus de negoci amb perfils fets a mida per a cada tipus d'empresa i et connecta directament amb els clients, tant si et busquen a la cerca de Google o a Google Maps.
   
  Google My Business és el perfil professional del nostre negoci a Google i apareix tant a Google Search com a Google Maps, formant part de la xarxa Google Maps Street View.
   

  Com em pot beneficiar Google My Business?

  Augmenta la teva visibilitat i posicionamet, fes que et trobin:

  • Apareix quan els clients et busquin en línia: augmenta exponencialment la visibilitat del teu negoci i aconsegueix que et trobin abans que la teva competència. El teu pròxim client podria estar a un clic de distància. Si el teu negoci apareix a Google, serà més fàcil per als teus clients trobar informació online sobre la teva empresa, com l'horari, les dades de contacte o les indicacions sobre com arribar.
  • Els clients poden trobar la teva empresa a ordinadors, telèfons mòbils i tauletes tàctils. Veuran la mateixa informació fiable del teu negoci tant si fan cerques des de casa o mentre es desplacen, en canviar de dispositiu. Milers de visites virtuals per convertir un màxim d'aquestes en visites reals al teu comerç: aquesta és la clau.

  Connecta amb els teus clients:

  Acosta't al més important del teu negoci: els teus clients. Crea relacions duradores compartint novetats i responent als comentaris dels clients a mesura que els rebis.

  • Els teus clients mai no s'haurien de perdre una novetat: manten-los informats publicant novetats al teu perfil de Google My Business. Tota la teva informació rellevant (web, adreça, etc.) només a un clic.
  • Destaca a Google Maps Street View: crida l'atenció dels teus clients al web amb ressenyes favorables i fotos de la teva empresa i els teus productes. Afegeix a més continguts d'alta visibilitat com visites virtuals 360º.
  • Dóna-li vida al teu perfil de Google My Business: capta l'atenció dels clients exhibint els teus productes o serveis amb imatges atractives. També pots afegir una foto de perfil i establir una imatge de portada.
  • Amb Google My Business aconseguiràs gran presència i nombrosos clients nous a més de fidelitzar els actuals. Els teus clients poden expressar la seva opinió amb valoracions i ressenyes a més de deixar-se guiar per les existents.

  El millor de Google en un mateix lloc

  Administrar la teva empresa en línia no hauria de ser un maldecap. Google My Business reuneix en un mateix lloc fàcil d'utilitzar totes les formes en què Google pot contribuir a que la teva empresa destaqui. Modifica la informació de la teva empresa a Google, comparteix novetats amb els clients i obté informació sobre com t'han trobat: tot això des d'un mateix panell de control.

  Quina informació hi haurà a Google My Business sobre el meu negoci?

  Google My Business inclou la informació de la teva empresa a la cerca de Google i a Google Maps Street View perquè els clients puguin trobar-te des de qualsevol dispositiu.

  Mostra als teus clients la informació correcta en el moment oportú, ja siguin indicacions per arribar en cotxe a la teva empresa a Maps, l'horari de la teva empresa a la Cerca de Google o un número de telèfon en el qual poden fer clic per trucar des d'un telèfon mòbil.

  També podràs incloure fotografies del teu local i / o productes, logotips, vídeos i fins i tot una visita virtual 360º de les teves instal·lacions per a maximitzar la interactivitat amb els teus clients. Tota aquesta informació serà visible des de Google Maps Street View i el cercador de Google que tots fem servir.

  Tota la informació pots actualitzar-la sempre que vulguis.

  Per Xavier Escolano, de Punctum Studio

  Apunta't al taller de posicionament local amb Goolge My Business i Street View del DILLUNS 29 d'abril!

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat