Descobrim totes les possibilitats decoratives d’una catifa [Rum Interiors]


 • Etiquetes: | Temps de lectura: 2 minuts

  dilluns, 31 octubre, 2016 - 17:00

   

  Ara que s’acosta el fred i que les vivendes comencen a vestir-se de tardor, un recurs que tenim molt a l’abast per donar un toc especial a diferents estances de casa nostra és la catifa. A Rum Interiors ens expliquen totes les possibilitats d’aquest element decoratiu.

  Si bé és un element que s’associa amb aportar calidesa, té un ampli ventall de característiques que la fan útil com a recurs decoratiu. Depenent de la forma, material i colors que tinguin, crearan un ambient o un altre.  Un catifa és capaç de dotar de personalitat un espai molt neutre o pel contrari transmetre una sensació de relax.

  Depenent de l’estil decoratiu que vulguem aconseguir podem utilitzar diferents tipus de catifesEstampats ètnics donaran un toc d’exotisme, tons suaus si el que es busca és un efecte més atemporal i estampats geomètrics o colors vius si el que es pretén és fer d’aquest element el centre d’atenció.

  En espais molt oberts o de doble alçada, una catifa ens pot ajudar a ordenar l’espai delimitant zones d’ús. Això és especialment útil en lofts o espais oberts on aquestes es poden confondre.

  Com ja hem mencionat, les catifes aporten calidesa allà on es col·loquen. Aquesta qualitat pot ser un bon recurs per a vivendes amb paviments ceràmics, microciment... També són una bona opció per patis i terrasses grans.

  A l’hora de triar la catifa més apropiada cal tenir en compte el material i color del terra i parets existents. La forma també serà important. Si bé les més convencionals son les rectangulars, les catifes rodones son un bon recurs per a rebedors grans, habitacions infantils o sales de joc. 

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat