El plaer de la cuina de tardor. Quins menús ofereixen els membres de connecTerrassa a les Jornades de la caça i bolets?
Etiquetes: | Temps de lectura: 3 minuts
Els bolets són un producte de la terra amb un profund arrelament popular a Catalunya, on la tradició boletaire ve de molts anys enrere i està molt estesa entre la població.
Aquests habitants dels boscos són, a més, un ingredient essencial de l'anomenada cuina de tardor, i protagonistes enguany de la campanya que fa pocs dies s'ha iniciat a Terrassa, la Tardor de Bolets, (del 30 d'octubre al 29 de novembre), i que engloba en un mateix àmbit les XVIII Jornades de la caça i bolets i la 10a Fira del Bolet (7 de novembre).
Enguany són tres els establiments de restauració de connecTerrassa que participen en aquesta campanya de tardor gastronòmica: El Doll Bretó, L'Alegria del Teatre i Rístol Viladecavalls. Tots tres restaurants seran, a més, presents a l'estand de degustació de la 10a Fira del Bolet del dissabte 7 de novembre, amb la resta de restaurants participants (un total de 33).
Es tracta de propostes culinàries plenes de sabor i varietat, gustoses i delicades, amb les quals podreu tastar una interessant i sorprenent combinació de bolets acompanyats amb productes de caça (com el porc senglar, per exemple).
Si voleu deixar-vos seduir pels menús de caça i bolets dels tres establiments esmentats, us els donem a conèixer a continuació:
El Doll Bretó
Aperitiu Kir bretó
Primer a escollir
Crema de bolets (fredolics, rossinyols o camagrocs, segons mercat)
Canelons farcits de xampinyons i formatge blau
Segon a escollir
Galette amb trinxat de porc senglar i trompetes de la mort
“Taps bretons” amb verduretes i saltat de bolets
Postres
Crep de crema de castanyes amb nata
Pastís bretó amb una copeta de Chouchen
Aigua mineral, cervesa Damm Inèdit o sidra bretona
--
Carrer del Camí Fondo,12.
Podeu fer les reserves a al telèfon 93 700 10 50.
Horaris: de dilluns a dissabte, de 13.00 a 15.30h, i de 20.00 a 23.00h.
L'Alegria del teatre
Menú degustació
Croqueta casolana de pernil i rovellons
Wonton de botifarres i botifarra Terregada amb beixamel de ceps
Crema fina de patata amb ou escumat i oli de tòfona
Wellinngton de melós de vedella cruixent amb farcit de trompetes de la mort
Torradetes de Santa Teresa amb crema catalana
Aigua mineral i cervesa Damm Inèdit
Menú infantil: Canelons - Pit de pollastre amb saltejat de bolets - Pa, aigua o refresc
--
Carrer de Gaudí, 15
Reserves al telèfon 648 117 693
Horari: de dilluns a dissabte migdia, de 13.00 a 16.00h, i de dijous a dissabte nit, de 21.00 a 23.00h
Rístol Viladecavalls
Coulant d’ou amb textures de moniato i ceps confitats
Paella de perdiu
Cardinal de castanyes amb xocolata
Aigua mineral, cervesa Damm Inèdit
Menú infantil: Crema de patata amb bolets -”Nuggets” (delícies de pollastre) amb moniato, i gelat de vainilla amb aigua o refresc
--
Carrer d'Antoni Soler Hospital, 1 (Viladecavalls)
Podeu reservar trucant al telèfon 93 788 29 98.
Horari: de dilluns, i de dimecres a diumenge, de 13.00 a 16.00h, i de dimecres a dissabte, de 21.00 a 23.00h.
Més info:
- Tardor de Bolets - Les XVIII Jornades de la cuina de caça i bolets
- Descarregueu-vos el programa complet en pdf de la Tardor de Bolets
- Tardor de caça i bolets a Terrassa
- Presentació de les XVIII Jornades de la cuina de caça i bolets
Afegeix un comentari