El restaurant La Torreta aposta pels arrossos a la brasa i els dinars casolans per als caps de setmana


  • Etiquetes: bars i restaurants | Temps de lectura: 1 minut

    divendres, 24 novembre, 2017 - 14:15

    La Torreta, l’històric restaurant del carrer Nou de Sant Pere, 50, amplia serveis i comença a oferir dinars per als caps de setmana. Els dissabtes fa una important aposta pels arrossos a la brasa, una de les seves especialitats. En podem degustar de:

    • Filet i foie.

    • Verduretes.

    • De marisc, va variant segons la setmana.

    • De 3 botifarres amb escalivada, va variant segons la setmana.

    • Caldós amb llamàntol (només previ encàrrec).

    Els diumenges, per altra banda, estan dedicats a dinars casolans amb un tracte molt personalitzat. També es poden demanar arrossos, prèvia reserva i per a grups reduïts.

    Per a més informació, consulteu la pàgina web de La Torreta a connecTerrassa.

    Afegeix un comentari

    Vols formar part de la nostra comunitat?

    Clica aquí!

    Registra't a connecTerrassa!

    Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

    Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat