Els comerços i professionals de connecTerrassa apareixeran setmanalment al programa El Submarí de Ràdio Terrassa


 • dijous, 26 març, 2015 - 13:45

  Els divendres seran sinònim de connecTerrassa a la ràdio municipal. A partir del dia 17 d’abril, cada divendres a les 10:00h del matí el programa matinal de Ràdio Municipal-Terrassa 95.2FM, El Submarí, tindrà la presència d’algun dels membres d’aquesta Comunitat que serà entrevistat durant uns 10-15 minuts. Així mateix, s’obre la porta a difondre continguts de connecTerrassa que puguin ser d’interès, com les notícies, entrevistes i articles d’opinió, l’agenda, les promocions i els sortejos mensuals.

  Per la seva banda, connecTerrassa difondrà continguts d’El Submarí que tractin sobre comerç i consum a Terrassa (per exemple, aquest on s’explicava el dinar-tertúlia sobre l’economia del bé comú fet a la Trobada).

  Amb aquesta incorporació, tots els comerços i professionals que formen part de la Comunitat connecTerrassa disposaran d’un nou espai per a donar visibilitat a les seves iniciatives empresarials i de ciutat. El primer que trepitjarà el plató del programa el proper 17 d'abril serà Can Mallorquí, parada del Mercat de la Independència dedicada a la venda de productes ecològics a granel.

  Amb aquesta iniciativa, connecTerrassa segueix ampliant complicitats i teixint xarxa local per tal d’aconseguir una millor difusió i visibilitat. Altres acords de col·laboració que s’han aconseguit recentment han estat amb el magazín Donna10, el diari La Torre del Palau, l’escola de formació Club 3Generacions, el portal cultural Surtdecasa.cat i el Consorci per a la Normalització Lingüística.

  Vols rebre connecTerrassa al mòbil? Aquí t'expliquem com.  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat

  Afegeix un nou comentari

  Promocions connecTerrassa