Els menús de les festes de Nadal [Rístol Viladecavalls]
Etiquetes: | Temps de lectura: 4 minuts
Amb l'arribada de les festes de Nadal, arriba també el temps dels retrobaments, de les reunions familiars i de les celebracions.
Per això, el restaurant Rístol us ofereix una àmplia oferta de sopars i dinars per fer en grup, amb una gran diversitat de plats per escollir.
- Menú per la Nit de Nadal (24 de desembre)
Menú per compartir
Sablé de parmesà, alfàbrega, tomàquet i anxova
Xips de moniato amb mousse de foie
Bunyol farcit de tartufata
Tàrtar de vedella picantet
Focaccia de verdures amb carpaccio de peix mantega
Croqueta de carxofes i pernil ibèric
Mini culant amb patates palla i mini ceps
Arròs cremós de nyores i bacallà
Daus de vedella estofada al pebre verd
***
Torrada de Santa Teresa amb crema de torró de xixona
***
Torrons i neules
***
Vi negre Bot -DO Terra Alta-
Copa de cava brut nature
Aigua mineral
Preu per comensal: 30 euros (IVA inclòs)
- Menú per Nadal (25 de desembre)
Entreteniments a la taula
Crema freda de foie amb toffe de moscatell
Xips de Nadal amb espècies - Foccacia de verdures i pernil ibèric
***
Canelons de rostit, trufats i gratinats
o
Sopa de Nadal amb galets i pilota
o
Carxofes farcides de peix i marisc amb la seva salseta
***
Centre de bou amb patates piano i salsa de ceps
o
Garrinet desossat amb tatín de poma i salseta de panses
o
Morro de bacallà amb estofat de bou de mar i muselina trufada de Xerès
***
Cardinal d’avellana amb salsa de xocolata
o
Amanida de fruita natural amb gelat mango
o
Bunyols de crema catalana
***
Cafè o infusions
Vi negre Añares criança -DO Rioja-
Cava L’Americano brut nature
Aigua mineral
Preu per comensal: 44 euros + 10% IVA
- Menú per Sant Esteve (26 de desembre)
Entreteniments a la taula
Crema freda de foie amb toffe de moscatell
Xips de verdures amb espècies - Foccacia de verdures i pernil ibèric
***
Caneló XXL de peix i marisc amb la seva salseta
o
Tres tàrtars de fumats -salmó, tonyina i vieira amb bacallà- amb tres salses
o
Crema de patata amb culant d’ou, foie i bolets
***
Lluç farcit de carxofes i pernil ibèric a la biscaïna
o
Filetó de vedella amb mini ceps, cors de ceba i salsa d’herbes
o
Cuixa de cabrit sense feina al forn amb cremós de castanyes
***
Flam de mató amb nous garrapinyades
o
Sabaión de fruita amb crema catalana cremada
o
Textures de xocolata
***
Cafè o infusions
Vi negre Añares criança -DO Rioja-
Cava Angel brut de bruts
Aigua mineral
Preu per comensal: 44 euros + 10%IVA
- Menú de Fi d'Any (Al restaurant Sant Lluís de Viladecavalls) (31 de desembre)
Tapetes de benvinguda
Bombó de cranc reial noruec - Bunyol de salmó fumat i salsa tàrtara
Mini caneló de bolets - Flocs de bacallà amb romesco
***
Crema de llamàntol amb mosaic de mariscs
Orada salvatge amb estofat de verdures i pernil ibèric
Filet de bou amb terrina de poma i foie i salsa de vi dolç
Cardinal d’avellana amb salsa de xocolata
Cafè i licors
Vi blanc Portium -DO Penedès-
Vi negre Añares criança -DO Rioja-
Cava L’Americano brut nature
Orquestra Salsabor
Raïm de la sort
Bossa de cotilló
Barra lliure tota la nit de cava brut nature
Xocolatada
Preu per comensal: 110 euros (IVA inclòs)
- Menú d'Any Nou (1 de gener de 2016)
Entreteniments a la taula
Crema freda de foie amb toffe de moscatell
Xips de Nadal amb espècies - Foccacia de verdures i pernil ibèric
***
Canelons de bacallà, passes i pinyons amb beixamel d’espinacs
o
Carpaccio de ceps amb terrina de foie i reducció de vi ranci
o
Llagostins en tempura sobre llit de sable de parmesà i tomàquet confitat
***
Turbot farcit de bolets amb pil-pil de pernil ibèric
o
Capó a la catalana amb compota d’hivern
o
Filet de vedella a la cocotte
***
Carpaccio de figues amb espaguetis de coco i salsa de mango
o
Torrada de Santa Teresa amb crema catalana cremada
o
Mojito sòlid
***
Cafè o infusions
Vi negre Añares criança -DO Rioja-
Cava L’Americano brut nature
Aigua mineral
Preu per comensal: 44 euros + 10 % IVA
- Menú de reis (6 de gener)
Entreteniments a la taula
Crema freda de foie amb toffe de moscatell
Xips de Nadal amb espècies - Foccacia de verdures i pernil ibèric
***
Tàrtar de peix mantega amb alvocat, llima i torradetes de pa negre
o
Raviolos de carxofes i llagostins amb salsa d’estragó
o
Saltejat de xipirons, bolets i verduretes
***
Lluç sense espines farcit de bou de mar i salsa de ceps
o
Xai desossat al forn amb patates al vi pansa blanca
o
Filet de vedella amb patates piano i salsa Cafè París
***
Biscuit de tòfona negra amb salsa de xocolata
o
Mosaic de fruita tropical amb culis de gerds
o
Tortell de reis
***
Cafè o infusions
Vi negre Añares criança -DO Rioja-
Cava L’Americano brut nature
Aigua mineral
Preu per comensal: 44 euros + 10% IVA
Per fer les reserves:
Restaurant Sant Lluís de Ristol
C/ Antoni Soler Hospital, 3
Viladecavalls
Teléfon: 93.780.51.01 - 661.95.98.65
Afegeix un comentari