Els menús de les festes de Nadal [Rístol Viladecavalls]


  • Etiquetes: | Temps de lectura: 4 minuts

    dimecres, 9 desembre, 2015 - 15:45

    Amb l'arribada de les festes de Nadal, arriba també el temps dels retrobaments, de les reunions familiars i de les celebracions.

    Per això, el restaurant Rístol us ofereix una àmplia oferta de sopars i dinars per fer en grup, amb una gran diversitat de plats per escollir.

    • Menú per la Nit de Nadal (24 de desembre)

    Menú per compartir

    Sablé de parmesà, alfàbrega, tomàquet i anxova
    Xips de moniato amb mousse de foie
    Bunyol farcit de tartufata
    Tàrtar de vedella picantet
    Focaccia de verdures amb carpaccio de peix mantega
    Croqueta de carxofes i pernil ibèric
    Mini culant amb patates palla i mini ceps
    Arròs cremós de nyores i bacallà
    Daus de vedella estofada al pebre verd
    ***
    Torrada de Santa Teresa amb crema de torró de xixona
    ***
    Torrons i neules
    ***
    Vi negre Bot -DO Terra Alta-
    Copa de cava brut nature
    Aigua mineral

    Preu per comensal: 30 euros (IVA inclòs)

    • Menú per Nadal (25 de desembre)

    Entreteniments a la taula
    Crema freda de foie amb toffe de moscatell
    Xips de Nadal amb espècies - Foccacia de verdures i pernil ibèric
    ***
    Canelons de rostit, trufats i gratinats
    o
    Sopa de Nadal amb galets i pilota
    o
    Carxofes farcides de peix i marisc amb la seva salseta
    ***
    Centre de bou amb patates piano i salsa de ceps
    o
    Garrinet desossat amb tatín de poma i salseta de panses
    o
    Morro de bacallà amb estofat de bou de mar i muselina trufada de Xerès
    ***
    Cardinal d’avellana amb salsa de xocolata
    o
    Amanida de fruita natural amb gelat mango
    o
    Bunyols de crema catalana
    ***
    Cafè o infusions

    Vi negre Añares criança -DO Rioja-
    Cava L’Americano brut nature
    Aigua mineral

    Preu per comensal: 44 euros + 10% IVA

    • Menú per Sant Esteve (26 de desembre)

    Entreteniments a la taula
    Crema freda de foie amb toffe de moscatell
    Xips de verdures amb espècies - Foccacia de verdures i pernil ibèric
    ***
    Caneló XXL de peix i marisc amb la seva salseta
    o
    Tres tàrtars de fumats -salmó, tonyina i vieira amb bacallà- amb tres salses
    o
    Crema de patata amb culant d’ou, foie i bolets
    ***
    Lluç farcit de carxofes i pernil ibèric a la biscaïna
    o
    Filetó de vedella amb mini ceps, cors de ceba i salsa d’herbes
    o
    Cuixa de cabrit sense feina al forn amb cremós de castanyes
    ***
    Flam de mató amb nous garrapinyades
    o
    Sabaión de fruita amb crema catalana cremada
    o
    Textures de xocolata
    ***
    Cafè o infusions

    Vi negre Añares criança -DO Rioja-
    Cava Angel brut de bruts
    Aigua mineral

    Preu per comensal: 44 euros + 10%IVA

    • Menú de Fi d'Any (Al restaurant Sant Lluís de Viladecavalls) (31 de desembre)

    Tapetes de benvinguda
    Bombó de cranc reial noruec - Bunyol de salmó fumat i salsa tàrtara
    Mini caneló de bolets - Flocs de bacallà amb romesco
    ***
    Crema de llamàntol amb mosaic de mariscs
    Orada salvatge amb estofat de verdures i pernil ibèric
    Filet de bou amb terrina de poma i foie i salsa de vi dolç
    Cardinal d’avellana amb salsa de xocolata
    Cafè i licors

    Vi blanc Portium -DO Penedès-
    Vi negre Añares criança -DO Rioja-
    Cava L’Americano brut nature

    Orquestra Salsabor

    Raïm de la sort
    Bossa de cotilló
    Barra lliure tota la nit de cava brut nature
    Xocolatada

    Preu per comensal: 110 euros (IVA inclòs)

    • Menú d'Any Nou (1 de gener de 2016)

    Entreteniments a la taula
    Crema freda de foie amb toffe de moscatell
    Xips de Nadal amb espècies - Foccacia de verdures i pernil ibèric
    ***
    Canelons de bacallà, passes i pinyons amb beixamel d’espinacs
    o
    Carpaccio de ceps amb terrina de foie i reducció de vi ranci
    o
    Llagostins en tempura sobre llit de sable de parmesà i tomàquet confitat
    ***
    Turbot farcit de bolets amb pil-pil de pernil ibèric
    o
    Capó a la catalana amb compota d’hivern
    o
    Filet de vedella a la cocotte
    ***
    Carpaccio de figues amb espaguetis de coco i salsa de mango
    o
    Torrada de Santa Teresa amb crema catalana cremada
    o
    Mojito sòlid
    ***
    Cafè o infusions

    Vi negre Añares criança -DO Rioja-
    Cava L’Americano brut nature
    Aigua mineral

    Preu per comensal: 44 euros + 10 % IVA

    • Menú de reis (6 de gener)

    Entreteniments a la taula
    Crema freda de foie amb toffe de moscatell
    Xips de Nadal amb espècies - Foccacia de verdures i pernil ibèric
    ***
    Tàrtar de peix mantega amb alvocat, llima i torradetes de pa negre
    o
    Raviolos de carxofes i llagostins amb salsa d’estragó
    o
    Saltejat de xipirons, bolets i verduretes
    ***
    Lluç sense espines farcit de bou de mar i salsa de ceps
    o
    Xai desossat al forn amb patates al vi pansa blanca
    o
    Filet de vedella amb patates piano i salsa Cafè París
    ***
    Biscuit de tòfona negra amb salsa de xocolata
    o
    Mosaic de fruita tropical amb culis de gerds
    o
    Tortell de reis
    ***
    Cafè o infusions

    Vi negre Añares criança -DO Rioja-
    Cava L’Americano brut nature
    Aigua mineral

    Preu per comensal: 44 euros + 10% IVA

    Per fer les reserves:
    Restaurant Sant Lluís de Ristol
    C/ Antoni Soler Hospital, 3
    Viladecavalls
    Teléfon: 93.780.51.01 - 661.95.98.65

     

    Afegeix un comentari

    Vols formar part de la nostra comunitat?

    Clica aquí!

    Registra't a connecTerrassa!

    Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

    Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat