Entrevista a Montse Auguets, formadora del Curs de posicionament web - Fes que et trobin! [#connecFormació]


 • Etiquetes: | Temps de lectura: 1 minut

  dilluns, 15 maig, 2017 - 13:15

  Dimecres 24 de maig, a les 19.00, des de #connecFormació es durà a terme el Curs de posicionament web - Fes que et trobin!

  Hem parlat amb la Montse Auguets, la persona que impartirà aquest curs, que ens explica per què és important que, com a usuaris de pàgines web, sapigueu optimitzar la gestió de les vostres webs.

  Ens podries explicar qui és la Montse Auguets i a què es dedica?

  Sóc una noia de Solsona, de 24 anys fascinada pel món de la comunicació. Sempre m'ha encantat escriure i també em considero creativa i curiosa. Sóc graduada en periodisme (menció en política i economia) per la UAB i tinc un màster en gestió de la comunicació política i estratègia electoral. Professionalment treballo com a freelance i desenvolupo tasques de comunicació estratègica i community manager.

  Quin és o són els objectius del curs de posicionament web SEO/SEM?

  Els objectius d'aquest curs són dos principalment. Per una banda, explicar què és el SEO i tots aquells elements que el condicionen i afavoreixen un millor posicionament. Per altra banda, explicar com podem optimitzar la gestió diària que es fa de les webs perquè contribueixi a un millor posicionament.

  A qui va dirigit?

  A aquells projectes o negocis que tenen una pàgina web i a aquells emprenedors que contemplin l'opció de fer-se una web perquè vegin que els serà de gran utilitat.

  Un cop finalitzat el curs, amb quines eines podran comptar els assistents i on podran aplicar el coneixement?

  Comptaran amb un llistat d'eines que podran aprofitar per aconseguir un millor posicionament per a la seva web. Se'ls haurà exposat un "manual" per treballar el SEO de manera senzilla i eficaç.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat