Esther Hernando (Flor Jove): "Oferim els serveis d'estètica, neteja de cutis, manicures i pedicures, massatges, tractaments d'aprimament i micropigmentacions, entre altres"


 • Etiquetes: salut i bellesa, entrevista, Flor Jove | Temps de lectura: 2 minuts

  dimecres, 25 febrer, 2015 - 10:30

  ENTREVISTA | Flor Jove, Centre d'Estètica amb 17 anys d'experiència, situat a la Ctra. Castellar, 39, compta amb dues especialistes, entre les que trobem a l'Esther Hernando, la seva propietària, amb qui hem parlat sobre el seu negoci, entre altres temes.

  Respecte als serveis que ofereixen, l'Esther en destaca "els serveis d'estètica, neteja de cutis, manicures i pedicures, massatges, tractaments d'aprimament i micropigmentacions, entre altres".

  Quant a la ubicació del local, sempre han estat situats a la Ctra. de Castellar, un lloc físic ben visible si ens atenem a la quanitat de trànsit que hi circula diàriament. Visibilitat que es veurà incrementada, properament, amb la creació del seu 'site' dins de connecTerrassa.

  Amb tot, quan parlem del seu client tipus, l'Esther remarca que la seva clientela no té una edat cocnreta, sinó que engloba "des de noies i dones joves, fins a gent de més avançada edat" i, fa una puntualització destacable quan em comenta que els seus clients "són molt fidels".

  Aquesta fidelitat ve reforçada per l'origen de la gent que demana els seus serveis, ja que no només és públic de proximitat del barri, sinó que els arriba de tota la ciutat i d'altres municipis dels voltants, com per exemple Vacarisses.

  A més, per tal de reforçar la fidelització, Flor Jove ofereix la possibilitat d'adquirir xecs regal, una bona forma de regalar salut i benestar segons les necessitats de l'afortunat, i targetes amb massatge de regal o 20€ de descompte un cop queden emplenades per serveis ja contractats. També, actualment, hi ha la possibilitat d'aprofitar les promocions en tractaments corporals i en els facials on estan fent "un 4+1 de regal".

  El què si que s'ha notat els darrers anys és la dificultat econòmica que pateix la gent en general, i la seva clientela en particular, ja que tal i com em comenta la propietària de Flor Jove, "hi ha una reducció de l'alegria econòmica que havíem tingut i això es nota en la periodicitat dels clients i en els comentaris que ens fan arribar".

  Si girem la truita, i mirem els moments àlgids pel negoci, l'Esther em recorda que en el seu camp "a partir de Setmana Santa i l'estiu són dues èpoques on es nota un increment de la demanda" dels seus serveis, molt centrats en la salut i la bellesa.

  En definitiva, una llarga experiència en el sector, que ens mostra la seva professionalitat a través de la fidelització de la seva clientela i les ganes de seguir creixent dia a dia, ara amb un nou espai de visibilitat dins de connecTerrassa.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat